Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack po update

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja dostalem bana po 3 minutach :/ nie grajcie na tym

Coś mi się tobie kolego nie chce wierzyć ? Sekul napisał że nie odstał przez 20 minut grania ani 1 kicka a ty przez 3 minuty ban ;/ ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ban po 3 minutach...

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano
Fajny hak ale ban bo 15min

ban po 5 min;/

Ban po 3 minutach...

hehe nie rozśmieszajcie mnie. Jeżeli widzicie że ktoś pierwszy który testował tego hacka pisze że nie pobierajcie bo on rozdaje bany no to trzeba być tylko upośledzo*ym żeby pobierać czita ;/.

k2networkiv2.png
Opublikowano

@up

Ostatnio mnie denerwujesz nabijaniem postów otóż zauważ że niektórym osobą działa a czasami nie więc sie zamknij bo ty jesteś upośledzony i wysyłam report za obraze użytkowników.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Tak jak mówiło K2, cheaterzy będą karani banem, cheaty szybko teraz są do wykrycia przez K2 bo zmienili zabezpieczenia ;]

Opublikowano
Pisze że nie działają, są wyłaczone.

Czyli chyba można je tym przyciskiem (P) włączyć nie tongue.gif

Z resztą zaraz się przekonamy xD

jak napisałem w temacie tych szarych opcji nie da sie włączyć koniec kropka

lvluytqd1.png

mpcforumbyfabiny8.gif

Opublikowano

Po co próbować włańczać inne opcje. Autor pewnie celowo je zabezpieczył może i nawet z powodu że możecie dostać bana. Jak wam nie pasuje sami sobie napiszcie hacka. Nie będziecie mieli wszystkiego na tacy.

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

• Dodaj nową pozycję...