Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Pytanie] Save'y i trofea

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy istnieje jakiś sposób czy w ogóle się da zgrać swoje save'y? Jak wiadomowy wypadki chodzą po ludziach no i się pytam czy w jakiś sposób się da. Następna sprawa to co z trofeami? A i jeśli da się skopiować save, i przykładowo wgram go do nowego ps3 a na tym save miałem zrobioną grę w 100% pod względem trofeów to trofea same się "uaktualnią" czy jak to wygląda? Trofea zapisują się np na twardy dysk, czy do konta w PSN ? I jak np jest trofeum, które muszę wykonać grająć on-line to takie trofeum zapisuje się na koncie czy na twardym? To tyle, pozdrawiam.

Opublikowano

Gry -> Narzędzia zapisanych danych PS3 -> save z gry (klikasz trójkąt -> kopiuj -> pendrive) nie wszystkie save'y można kopiować

trofea są przypisane do konta, żadne dane PSN nie są zapisywane na dysku

819531478353821175209.gif

Opublikowano

No dobra, np skopiowałem sobie save na którym miałem 100% wykonanych trofeów w Battlefieldzie. Zmieniam konsole itd i wgrywam sobię tego save, to co z trofeami, które były na nim ukończone w 100%?

Opublikowano

Już Ci napisał. Trofea są przypisane do konta.

Jeśli na drugiej konsoli zalogujesz się na tym samym koncie PSN to trofea będą, nawet bez save'a gry.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...