Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin

Mongee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Grałem dzisiaj na serwerze w mc i zobaczyłem kolesia z peleryną, jego nick to:

IronMan

I tutaj moje pytanie. Jak zrobić takiego skina?

Wiem że jest jakiś mod, że można mieć pelerynę, ale by go inni widzieli to też muszą mieć go zainstalowanego, ja tego moda nie mam a widziałem gościa z peleryną. Jak?

Za poprawną odpowiedź daję 5-10 limitów like.

Opublikowano

Raczej zrobienie takiego skina dla początkującego to trudna sprawa ale może koleś był na "nie pamiętam kiedy to była xD i co to " ale dostawało się jakieś kody czy coś że miałes pelerynke na minecraft.net czy coś bo chyb a trzeba było być na zlocie minecraft i w nagrode otrzymywało się własnie taką pelerynkę.Widze że goś ma orginalny nick więc pewnie tam był : ]

Opublikowano

Myślę że nick ''IronMan'' to nick kogoś z zespołu mojang,gdyż jest to wiecie jaki już nick,taki dość popularny,a każdy z zespołu mojang posiada na swoim skinie pelerynie ;/..,jeśli chcesz mieć taką pelerynkę zmień nick na kogoś z zespołu mojang np:Notch,lub użyj mineshaftera,niestety pelerynkę będzie widział,ten co też ma mineshaftera...

Kiedyś można było swoją kapotkę dać na minecraft.net,ale teraz już nie ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

lap

youtube.com/#/watch?v=p3Q5Cm4gKMI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dp3Q5Cm4gKMI&gl=PL

Jak w to wchodzę to wyświetla się po prostu strona główna youtube.com :P

Opublikowano

@UP

Usuń ''#/'' w linku :P

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

tzn wiem co on tam pisze, ale skąd mam wziąć cape.png jak w tym linku z yt nie ma. ...

To jak będziesz na kompie to proszę, przetestuj czy działa i czy wszyscy to widzą i odpowiedz.

Opublikowano

Nie sądzę,żeby te pelerynki widzieli inni ;)

na filmiku było pokazane,że jakiś format .class trzeba było wgrać do minecraft.jar,a to oznacza,że to jest w pewnym stopniu ''modyfikacja'',co oznacza ze tylko ty będziesz widział tą pelerynkę...

klqo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...