Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Bogiem

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Co sądzicie o nadchodzącej premierze roku, najbardziej oczekiwanej filmu Jesteś Bogiem? Jest to produkcja tej samej ekipy Sali Samobójców. Film będzie o paktofonice, o Magiku. Chyba nie muszę bardziej opisywać?

Fanpage: www.facebook.com/jestesbogiem

Plakat:

302469_346284555453948_1650377301_n.jpg

Premiera: 21.09.2012

Linki:

http://www.filmweb.pl/film/Jeste%C5%9B+Bogiem-2012-544545

http://wyborcza.pl/1,75475,11678254,_Jestes_Bogiem____pierwsza_recenzja_filmu_o_Paktofonice.html

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie słucham hip hopu zbytnio, mogli byście cokolwiek napisać, co będzie w tym filmie? Bo nie wiem czy wgl. iść na to do kina... to będzie coś tego typu, jak to zaczynał ten raper?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie nazwałbym tego premierą roku.

@down

To co, tak samo jak Madagaskar 3. Premierą roku są filmy, które zarabiają miliardy, a "Jesteś Bogiem" wybije się tylko w Polsce.

Opublikowano

Film jak najbardziej oczekiwany przez wielu ludzi. Tych młodszych (15-20) jak i tych starszych (21-30+).

Opublikowano

Krzyknąć "magik, skocz po piwo" przed jego skokiem z okna na premierze - bezcenne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czekam na ten film już od paru miesięcy a premierą roku to jest Projekt X xD

Ja podobnie :3 Chodziło mi o polski rynek, mimo że film ukaże się także w USA i Irlandii.

Opublikowano

To nie jest tylko film o Magiu, nie zapominaj o innych świetnych członkach ekipy.

Co do filmu, wyczekuję bardziej na inne filmy.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Film mam nadzieję że będzie fajny, ale niestety, jak to zwykle powoduje że u tzw. populacji gimbusów na 2 dni zacznie się liczyć tylko hip-hop, only Magik, itp. Będą się tym jarać, a po kilku dniach zapomną. Mam jednak nadzieję że więcej jest osób dla których ten film nie będzie "modą".

Game Over

Opublikowano

Jak dla mnie, pomimo takiej reklamy, z filmu wyjdzie klapa. Jak może być ciekawy film o paktofonice, o zespole? Będą nudy, oj będą.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Jak dla mnie, pomimo takiej reklamy, z filmu wyjdzie klapa. Jak może być ciekawy film o paktofonice, o zespole? Będą nudy, oj będą.

Haha, polewka. Polecam pooglądać parę filmów "Biograficznych". Wkręcają :)

Ale co kto lubi :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Beka z płaczących polaczków. Jak może być ciekawy? Idź i się przekonaj.

Opublikowano

Zamiast wydawać kasę na coś typu "film dokumentalny" wolę sobie pójść na dobrą komedię. To coś może się spodobać tylko tym, którzy paktofoniki słuchają.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Zamiast wydawać kasę na coś typu "film dokumentalny" wolę sobie pójść na dobrą komedię. To coś może się spodobać tylko tym, którzy paktofoniki słuchają.

Nie koniecznie. Sam bardzo rzadko słucham PFK, ale pójdę z ciekawości :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@down

To co, tak samo jak Madagaskar 3. Premierą roku są filmy, które zarabiają miliardy, a "Jesteś Bogiem" wybije się tylko w Polsce.

Kolega ma całkowitą rację.Np. ten film to nie moje klimaty i chyba twierdzi tak większość kino maniaków.

Ten film będzie tylko dla tych ciekawy co się tym interesują.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

No tak, Ci którzy nie słuchają, oraz się nie interesują PFK, po co się wypowiadają ? ;/

Opublikowano

No tak, Ci którzy nie słuchają, oraz się nie interesują PFK, po co się wypowiadają ? ;/

Bo autor zapytał się jakie mamy zdanie o tym filime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...