Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem

MakaLaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

caly czas spamuje enter i nic caly czas takie cos sie wyswietla jest loging in i to wyskakuje

Teraz chyba jest wylaczony

post-131088-0-73037000-1347107654_thumb.jpg

Opublikowano

Jak go wlacza to naciskaj caly czas eneter nie zwracajac uwagi na conecting i kolejke. Klikaj dotad az wyskoczy loging in.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tacy jak wy, powinni wrócić do pierwszej klasy podstawowki , nauczyć się poprawnie pisać i rozumieć angielski. Az sie plakac chce jakich debili mamy wtym kraju.

Wystarzcyło przeczytac , iz serwer jest resetowany o odpowiednich godzinach. Świadczy o tym komunikat - ... unavabile due to scheduled maintace" , czyli serwer jest wylaczony z powodu prac konserwacyjnych. Jest wszystko na glownej stroniewot.

Drugi screen odnosi do tego , ze nie wbijesz na serwer. Launcher nei znajduje twoich danych , pewnie zarejestreowales sie za wczesnie lub nie jestes godny do testowania wersji. Gdyby była kolejka , to byłoby queue

Opublikowano

Tacy jak wy, powinni wrócić do pierwszej klasy podstawowki , nauczyć się poprawnie pisać i rozumieć angielski. Az sie plakac chce jakich debili mamy wtym kraju.

Wystarzcyło przeczytac , iz serwer jest resetowany o odpowiednich godzinach. Świadczy o tym komunikat - ... unavabile due to scheduled maintace" , czyli serwer jest wylaczony z powodu prac konserwacyjnych. Jest wszystko na glownej stroniewot.

Drugi screen odnosi do tego , ze nie wbijesz na serwer. Launcher nei znajduje twoich danych , pewnie zarejestreowales sie za wczesnie lub nie jestes godny do testowania wersji. Gdyby była kolejka , to byłoby queue

Nie zarejestrowal sie za wczesnie bo mowi ze gral.

Opublikowano

Ale ja już dzisiaj grałem wiem , że trzeba spamować enter i się wbije a poza tym mógł byś mnie nie obrażać z łaski swojej
;)
.

Opublikowano

Nie zarejestrowal sie za wczesnie bo mowi ze gral.

Grać to ja mogę 2 lata rok , miesiąc , tydzień , dzień ...

Ale ja już dzisiaj grałem wiem , że trzeba spamować enter i się wbije a poza tym mógł byś mnie nie obrażać z łaski swojej
;)
.

Nie obrażam tylko stwierdzam fakt. Cóż , jeśli czujesz się urażony i cię obraziłem no to wybacz mi. Ale przynajmniej jakiś angielski na poziomie podstawowym powinnie być. Trzeba też czasem samemu podejsc do sprawy jak są problemy (Jak sie nie umie jest ot co google translator przydatny) ,a na ostatnią deske ratunku wybraać forum. Bo ani nie poczekałeś za długo , a takich tematów było już PAREDZIESIĄT Z IDENTYCZNYM PROBLEMEM , zawsze ten sam z serwerem testowym , a wystarczy tylko poczttac główną strone W.O.T

Opublikowano

Grać to ja mogę 2 lata rok , miesiąc , tydzień , dzień ...

Nie obrażam tylko stwierdzam fakt. Cóż , jeśli czujesz się urażony i cię obraziłem no to wybacz mi. Ale przynajmniej jakiś angielski na poziomie podstawowym powinnie być. Trzeba też czasem samemu podejsc do sprawy jak są problemy (Jak sie nie umie jest ot co google translator przydatny) ,a na ostatnią deske ratunku wybraać forum. Bo ani nie poczekałeś za długo , a takich tematów było już PAREDZIESIĄT Z IDENTYCZNYM PROBLEMEM , zawsze ten sam z serwerem testowym , a wystarczy tylko poczttac główną strone W.O.T

Serwer testowy jest dopiero od wczoraj tak pro po.

Opublikowano

Serwer testowy jest dopiero od wczoraj tak pro po.

Ale trwa nie długo , poza tym jest rok szkolny , gimbaza/liceum , każdy ma mało czasu i każdy ciśnie ile może w week. Sądze że o 01:00 ten serwer też będzie miał kolejke.

Btw. Zawsze na serwer testowy jest wymagany chyba około +1/miesiac/tydzien grania przed startem serwa.

Opublikowano

Nie tylko w naszym ale u nas częściej sie ich spotyka.

@TOPIC proponuje poczekać bo każdy chce to przetestować i nawet jak wbije cie do kolejki to pewnie na 5000tys miejscu.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Co drugi nick ma _RU .

I tak jest teraz olbrzymi przemiał w bitwach w normalnej bitwie zdarza się :

kamikadze

2-3 idiotów

0-1 bot

1-5 noobów

6-12 normalnych graczy

Nawet zwiadowcy walczą jak ciężkie po prostu Wony Świrów.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...