Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xartez.pl [Dedyk]

Comthun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lag Laga Lagiem pogania, na czym to stoi na C64+ ?

ps to mój net w razie jakby jakiemus gimbuskowi zachciało sie podważyć moje słowa

http://www.speedtest.net/result/2167322661.png

Opublikowano

Nie ma broni dla sury?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Serwer jest ZeReM !!!

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

jak ten licznik działa to 32osoby online więc szkoda czasu tak czy inaczej:P

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Dupny priv, wbiłem i taka dupa, że żal dupe ściska, nie przetłumoaczone niektóre itemy, bugi są, m.in w tych lwach, nie można z nich zsiąść etc. NIE POLECAM. Szkoda czasu.

Opublikowano

Padająca strona i inne rzeczy to u nich codzienność. To jest jeden z wielu błędów, dzięki którym gra tak mała ilość osób.

Wyjdź już.

NIE PRZYCHODZI EMAIL PO REJESTRACJI ... WTF ?

Administrator aktywował wszystkie konta więc możecie spokojnie wchodzić do gry. '-'

Opublikowano

Serwer już stoi hohohoh...a poza tym były juz prezki tego serwerka, a i jeszcze 1, nagrody to ściema.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Serwer już stoi hohohoh...a poza tym były juz prezki tego serwerka, a i jeszcze 1, nagrody to ściema.

Były prezentacje , ale ta jest nowa ,Nagrody to nie sciema na stronie głownej masz nawet dowody

W TYM MOMENCIE JEST DODATKOWY EXP 100% NA 6H !

/rip

Opublikowano

Mi email aktywacyjny przyszedł 5 sekund po kliknieciu rejestracja:) Server zapowiada sie elegancko juz sie pobiera i mam nadzieje, ze nie bedzie to kilkutygodniowa przygoda:)

buahahahahaha, kilkutygodniowa? chyba kilkuminutowa. Dostałem tam SM za free, admin nie ogarnia nic, byłem na ts'ie jak mówił, żeby robić przelewy to będzie dawał truciaki, bo ciezko się nam expiło na nowych mapach nawet fmsem 50% śr

nie polecam, moze i spoko serwer jako serwer, ale administratorzy jak i nagrody to fake.

Opublikowano

Hejtujecie ten serwer a taka prawda że jedyne co mu potrzebne to jebany restart bo topka odstrasza.. ^^

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Wywaliło z serwera i nie działa.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Nagrody rozdane wiec co innego zrobic jak tylko reset kont

@gdzies tam up juz pisal ze reset kont i graczy by przybylo, bo server naprawde fajny i przyjazni ludzie a szkoda zeby padl

Opublikowano

po komentarzach:dowidzenia,nie dopracowany sys. ulepszeń,(m.in dzwonki szamanów),przezentacja (bynajmniej dla mnie) oczojebna,więc powiem: nie

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Wy tylko potraficie siedzieć na dupskach i pisać :

-"Ale syf jprd"

-"nie polecam ale syf"

-"Nie gram tam syf i bugi lol"

Nie widzicie kur*** że ktoś w to dał kase i czas i postawił tego jebanego dedyka tylko hejtujecie.

Serwer Pod IS ?

Nie mówie że ten jest ale jeżeli by był to co z tego kurwa !?

Serwer musi się z czego utrzymywać.Pieniążki z nieba nie spadają a kur** szkoda nie ?

Jak już kurwa piszesz złą opinie to uzasadnij np :

"Nie polecam bo mało YANG leci" - przykład.

A nie kurwa piszecie głupoty i nie szanujecie czyjejś pracy.

BTW :

KTO TO TAK W OGÓLE PRZECZYTAŁ !?

1359203056-U369922.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...