Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]FreeBuild(Non-Premium)20Slotów [FreeBuild] [Dedyk] [NoWL] [NoPvP] [NoPremium] [20 slotow]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale co to nas obchodzi? jakas zapowiedz.. boze. Freebuildow jest od zajebania. PLUGINY: "FAJNE" No weź człowieku. Lepiej zrób survival+frakcje

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

ale co to nas obchodzi? jakas zapowiedz.. boze. Freebuildow jest od zajebania. PLUGINY: "FAJNE" No weź człowieku. Lepiej zrób survival+frakcje

Człowieku Ogar to że chcesz grac na survivalu to twoja sprawa pełno masz survivali Więc niewiem poco piszesz mi tu że chcesz survivala

A ja tylko chcem żeby gracze mieli miłą rozgrywkę :)

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

zapraszam do grania jak bendzie server :rolleyes:

Hahahaha pozdro z Administracją która nie umie ortografii hahahahahahaha

bendzie hahahahahaha

a to dobre hahhahahahahahhahaha

Już od razu mówię nie polecam serwera bo widać że Admini mają max po 13lat -.-

Opublikowano

Pozdro adminisracja - pro ortografia ahahha max 13 lat nie polecam serwera admini maja cziy nodusy dzialaja brak zabezpieczen. Admiin grał u nas wcześniej na naszym projekcie to latał na nodusach i nieogarniał co to hosting hahaha nie wchodzcie tam.

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Pozdro adminisracja - pro ortografia ahahha max 13 lat nie polecam serwera admini maja cziy nodusy dzialaja brak zabezpieczen. Admiin grał u nas wcześniej na naszym projekcie to latał na nodusach i nieogarniał co to hosting hahaha nie wchodzcie tam.

Posłuchaj mnie uważnie nie polecasz a nawet nie widziałeś serwera ,człowieku ogarnij się zrób sam serwa a ja pisze na fonie i ciężej mi się pisze a jak nie rozumiesz to twoja prawa

Server jest zabezpieczony przed hackami różnego rodzaju i nikt niebędzie używał hacków pozatym wasz admin mnie nie interesuje

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

A wiesz że to zapowiedz ? czy niedoczytałeś? Nabijasz posty ? Bo po tym co widze twierdzisz że mamy nodusy a serwer nie otwarty FacePalm
Opublikowano

We Wtorek każdy kto chce obejrzec server ma szanse napiszcie swoje nicki i ile macie lat

Dodam wybrane osoby na WL żeby obejrzały server

Przypominam Sroda otwarcie :D

Oczywiscie bez WL

Opublikowano

Hahahaha pozdro z Administracją która nie umie ortografii hahahahahahaha

bendzie hahahahahaha

a to dobre hahhahahahahahhahaha

Już od razu mówię nie polecam serwera bo widać że Admini mają max po 13lat -.-

To raczej nie do mnie :D Jutro albo w środe otwieramy
Opublikowano

Małe pytanko do graczy :) Czy ktoś chce jutro zwiedzic server , Będzie miał napewno jakieś itemki i nagrode Pisac w komentarzach to podam ip 5 pierwszym osobom :)

Środa otwarcie 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...