Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Dla Mnie Nie Dla Kumpli:(

Veteranix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

zrobiłem serwa na hamachi, ja normalnie loguje się biegam gm'em xD ale moi kumple mają błąd łączenia z serwerem, dałem im dwa spolszczenia z .100 i .153.

kliknąłem print dalej to samo... co mogę zrobić?

Opublikowano

Nie zależy nic od portmap, tylko od tego, czy masz ip zewnętrzne, (możliwośc łączenia się innych użytkowników z Twoją siecią) . Jak nie masz, to musisz zadzwonic do tych, od kogo masz neta, i poprosic o ip zewnętrzne ze względu, że nie możesz hostowac serverów w grach ..

Opublikowano

justdie haha rozbawiles mnie omg co za neo kid... zewnetrzne ip ma kazdy ja pier**** jezeli nie wiesz co to zewnetrzne ip to ise nie odzywaj oke? widze ze wogole nie masz pojecia o serwach

Opublikowano

oczywiśćie ze portmap ja mam teraz portmap z 30 Ip jak chcesz to napisz to ci dam Pw albo gg napewno odpissze!!

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano
Nie zależy nic od portmap, tylko od tego, czy masz ip zewnętrzne, (możliwośc łączenia się innych użytkowników z Twoją siecią) . Jak nie masz, to musisz zadzwonic do tych, od kogo masz neta, i poprosic o ip zewnętrzne ze względu, że nie możesz hostowac serverów w grach ..

Ja mam wew i jakoś normalnie przez hamachi idzie =.= ale się znasz widze =.=

@Topic

Ja też tak miałem i mi format pomógł =.=

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

PALMUSIE do hamachi ,leaf , openvpn nie trzeba miec zew ip . Hamachi samo tworzy dla kazdego IP . Ci co beda w sieci z zalozycielem serwera moga sie z jego serwerem spokojnie polaczyc. JustDie jak czytam te twoje zalosne rady to radze ci sie schowac ;/ bo to ponizej krytyki. ZEWNETRZNE IP tylko jak chcesz bez hamachi hostowac serwer. Bezposrednio na swiat ;/.

Opublikowano

Mam ten sam problem.

To nie wina portmapu na 100% bo mam od goscia ktory hostuje serwer bez problemow. IP pozmieniane w portmapie na moje z hamachi z końcówką .100.. Co to może być? proszę o pomoc. mecze sie z tym juz 1 tyg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...