Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakiego clienta ściągnąć?

Juah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w tamacie. Podajcie clienta z jakiejś stronki na którym będę no dosłownie wszystko widział tzn. all zbrojki, bronie itp chyba, że to będą nowo co stworzone wymysły. Bo teraz chce trochę pograć a nie mam zamiaru za każdą zmianą serwa ściągać osobnego clienta. Wystarczy, że na modzie odpale i bd ok a chce zarazem widzieć wszystkie bronie i zbroje i inne itemy. :)

Czy jest jakiś bdb client wart pobrania na którym na all mapki wejdę itp oraz zobaczę jak wspominałem już wszystkie inne itemy,>?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Istyn Diabel napisałem wyraźnie, że chodzi mi o clienta :)

Nie chcę pakować 5-10 patchów na mapy, bronie zbroje itp. bo jak coś się pochrzani to od nowa bd musiał to robić a tak to zainstaluje sb od nowa całego clienta.

Jaki najnowszego clienta polecicie do pobrania z jakiego serwa??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odświeżam.

To co jakiego żebym pograł na każdym serwie bo dość często zmieniam serwy i nie opłaca mi się ciągle ściągać nowego clienta gdyż nawet nie spraktykowałem tego serwa i być może że po 5min mi się znudzi. :/ Chociaż chodzi mi o sprawdzenie serwa czy warto ściągać clienta bo mogę się zrazić bo niestety prezka wszystkiego nie ukazuje. :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób to z czym ja się męczyłem dawno temu ale niestety sam to skasowałem bo już chciałem kategorycznie przestać w to grać, żeby ... żeby grać w CoD bez dzieci neo i No-Life-ów :D

Poszukaj tutków z itemami, fryzurami i innymi, tak aby je dodać do własnego clienta i za każdym nowym serwerem sobie je dodawaj :P

z tego co pamiętam był kiedyś client simox the haxor na którym było wiele itemów ale już jest on stary i z tego co widzę to go już nikt nie używa bo ciągle ludzie robią nowe itemki :P

Opublikowano

ale jaki najlepszy?? bo ogólnie wiadomo jak jakiejs niewiadomo skad broni nie bd widzial to trudno sie pliki sciagnie ale zeby wiekszosc mial?

podajcie nazwe to juz znajde

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...