Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Wycena

lejtos12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Moje pytanie brzmi następująco. Ile jest warte moje PS3 wraz z zestawem.

PS3 160GB

2 Move wraz z kamerką

2 pady Dualshock 3 czarny i czerwony ORGINALNE

+ gry ( start the party, inFAMOUS2, CONAN, Call Of Duty Black Ops, Fifa 10, i starter disc do mova :) )

Ps: Ps'a mam od pol roku i nie byl za bardzo używany. Zaplombowany i nigdy nie otwierany.

xxx

Opublikowano

chyba Cie głowa boli..

Zalezy jak i komu selasz.

Jak znajomemu i zestaw w ideanalnym stanie to rzeczywiście up nie ma racji, bo mozesz zawolac wiecej (szkapić znajomych?).

ale jeżeli na allegro to nie liczyłbym na wiecej niz 600pln, chyba, że masz farta :P

Opublikowano

chyba Cie głowa boli..

nowe konsole z dyskiem 320gb z dwoma DS3 można kupić już za 799zł na allegro a Ty chcesz więcej za używaną z dużo mniejszym dyskiem... i kogo tu boli głowa?

cena odpowiednia do zestawu

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Więcej niż 550 bym nie dał, konkretna cena.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja bym zaproponowal 700-900 i to jest maksior jaki bym mogl zaproponowac :).

Osobiscie posiadam 320g i 10-15 gier mialme oferte za calego 1 400 PLN ale nie sprzedaje przyczyna jest latwa...

Uzywam i uczeszczam bardziej niz na PC.

Opublikowano

Gdyby było nowe to by kosztowało 2 razy więcej 1300 + 200 + 300 + 65 zł + 90 zł + 80 zł + 110 + 80 Starter discu nie mogłem znaleźć ceny chyba dlatego , że odrazu w zestawie = 2225 zł ale to wszystko ceny za nowe gry itd pady oraz konsole . Tak samo chyba myśle , że do 700 zł

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...