Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosty do serwerów minecraft.

DD1317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś podać AKTUALNY spis hostingów do minecraft, albo napisać polecany przez siebie hosting do minecraft? Byłbym wdzięczny za to i oczywiście like poleci ; )

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Polecam CraftServe.pl - dodali podwójną ilość RAM w tej samej cenie, pierwszy i najlepszy hosting w polsce.

Rozbudowane opcje płatności, brak lagów, zaawansowany oraz przyjemny panel administracyjny.

Opublikowano

Hostingów jest wiele nie pamiętam wszystkich, podam może te, które liczą się dla mnie, głównie cenie je za profesjonalne podejście do usługi i supportu, tępię te, które wabią klientów śmiesznie niskimi cenami, to tzw firmy krzak, nie raz się przejechałam na serwerach za "złotówkę"

Pukawka.pl

Maxrate.pl

Oba hostingi mają w swojej ofercie serwery tej gry od dawna. Na pukawce trochę drażniła mnie aktywna konsola, rozwiązania w javie spowalniają komputer i tępe komputery i ich software często się z tym gryzą, brakuje w tym czytelności. Generalnie wszystko to co powinni mieć to mają i nie ma co narzekać. Co do maxrate.pl to zaskoczony jestem przejrzystością panelu oraz bardzo dobrym supportem, czas odpowiedzi krótki, rzeczowe odpowiedzi na zadane pytania, czuć, że nie ma się do czynienia z dzieciakami. Udoskonalają ciągle panel, wszystko stabilne, mają naprawdę potężne maszyny.

Generalnie mogę mieć serva na obu hostingach, ale wybieram maxrate.pl bo czuje się tam zdeka bardziej domowo :)

Opublikowano

Ja miałem na MineServ już sporo razy.

Nawet dobrze, małe lagi były. Minus to częste błędy, i hosting nastawiony trochę pod kasę. ;/

Ja polecam teraz coraz bardziej VPS. Możesz na nich postawić nie tylko serwer MC, masz pełną kontrolę nad serwerem itp.

;)

A jak coś tańszego to FiberHost no i MineServ.

CraftServe nie polecam. Lagi, stawiają na jednej maszynie pierdyliard serwerów a ten cały podwojony ram to fake...

Opublikowano

Bierz craftserve.pl , NIGDY NIE MINESERV.

Nie uzyskasz pomocy ani nic , lagi ...

@up

craftserve i lagi? >:DDDD

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ycraft bardzo dobry HOST w bardzo przystępnej cenie.

Osobiście polecam.

BTW:Jusz za dóżo tych tematów jaki HOST dobry itd, wystarczy tylko poszukać -_- u wujka google.

Opublikowano

Dziękuje za te komentarze :) Proszę o zamknięcie tematu.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...