Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ibot

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Aegisa Fe, peta ze zbieraczem boxów, premke, podwajacz boxów itp. Jak narazie śmiga na samych boxach ale chce go puścić na streunery żeby bił alieny i zbierał boxy. Chce żeby używał zwykłych rakiet i wyrzutni dla tego na 1 konfie mam cpu rakietowy ze zwykłymi rakietami a na 2 konfie z eco-10. Da się jakoś ustawić w ibocie żeby co jakiś czas zmieniał konfe? Bo jak nie zmienia konfy to kończą mi się rakiety do wyrzutni i mniej urki wtedy wpada ;/ Bot śmiga 24/7 na vps i nie chce mi się co chwile dokupować rakiet.

reklama

Opublikowano

Skoro FE to po co mu wyrzutnia do ubijania strenuer'ów?

To co myślisz że je na strzała zdejmuje? Kredek mam w hu... moge dopłacać do tego, chodzi mi tylko i wyłącznie o urke. A z wyrzutnią będzie szło trochę szybciej.

@edit

Nie da się ustawić CPU kupującego rakiety na 2 różne rodzaje, gdy zmieniasz na 1 konfie automatycznie zmienia się na 2.

Wystarczy wrzucić 2 różne cpu rakietowe na 2 różne konfy. Na 1 konfie ustawić zwykłe rakiety a na 2 eco-10.

reklama

Opublikowano

@up

Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post. Ja nie pytam czy jest sens używanie eco tylko czy jest opcja żeby ibot zmieniał konfe co jakiś czas.

reklama

Opublikowano

Bez sensu eco na strałnery lol to co z tego że masz dużo kredek i tak się nie opłaca z x1 się strałnery bije i z rakiet

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

nie ma, ps mozna 2 przeciez dac , w 1 dac 2026 i eco

ale nie da się 2 cpu na 1 konfe wrzucić

reklama

Opublikowano

no nic, musiałb byś (i ja) zrobić lub znależć program który będzie klikał co ileś minut na zmiane konfy i na powrót :)) innego sposobu nie ma

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...