Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] ze skinem, liczę na pomoc \/

koza456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc mój problem polega na tym że nie moge zmienić skina, próbowałem z paru poradników i nic, mam nie oyginalnego minecrafta, cały czas mam skin ALA HARRY POTTE, ja go nie instalowałem, i mnie on wnerwia !!! proszę o szybka pomoc, z góry dziękuję :]

Opublikowano

Masz oryginalny minecraft tworząc konto na minecraft.net i podając giftcode?

Jeżeli wpisałeś nick która posiada inna osoba i loguje się przez premium możesz mieć jej skin. :x

Opublikowano

Albo ściągnij Mineshaftera i tam sobie możesz ustawić własnego skina. Inne osoby z tym programem widzą twojego skina na multi.

Opublikowano

pisałem że nie mam oryginalnego minecrafta, ps ja chce chociarz tego niebieskiego ludka

Na pirackim możesz jedynie zmienić byś tylko Ty widział: http://www.mpcforum.pl/topic/303313-tutjak-zmienic-skina-postaci-bez-konta-premium/.

Dodatkowo możesz korzystać z mineshaftera i zmienić, wtedy osoby posiadające go również będą widzieć, pozostali nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...