Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] VK3601 ; VK3001(P)

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! -miłego czytania

Aktualnie trwa promocja na prototypy.. ( -50% kredytów ) to postanowiłem sobie kupić już badane

z Pz4 VK3601 i VK3001(H).

Na razie na VK3601 kupiłem to działo "konish" czy jakoś tak.. penetracja super, ale ten badziewny DMG omg xD

Ale myślę, że jak go wymaksuje to będzie super czołg. Dość przyjemnie nim się gra.. mimo tego, że jak na meda jest

strasznie wolny.. ten obrót itp.

Ale ten pancerz przedni :D Nawet KW-1S z daleka mi go nie przebija- jakiś nieogar pewnie, bo nie celuje.

To jest duży plus czołgu..

-=-

Dobra.. bardziej zależy *mi na opinii VK3001(P)*

Pierwsze wrażenie po kupnie..

-"O Ku*wa jakie to duże..!!" Heh.. przyznam kupowałem ten czołg na ślepo.. chodzi mi tylko, aby odblokować drogę do

Mausa itp. Po prostu będę sobie nim grał raz dziennie, aby mnożnik wykorzystać. Ale powiem wam, że ja się

szybko nudzę, a jak mam coś nowego to cieszę się jak dziecko xD I bardzo przyjemnie mi się gra nowymi

czołgami. Po prostu moje pierwsze bitwy tymi Vk-ami to były sami bohaterzy.. -snajperzy

Naprawdę.. przyjemnie mi się gra tymi czołgami., może to tylko tymczasowe, ale super czołgi.

Ale.. ale.. nie zwracałem uwagi na wady.. duże włazy itp. tylko na razie cieszyłem się grą.. okaże się potem jakie to czołgi.

I dlaczego chodzi i o opinię Vk3001(P), ponieważ chodzi mi o jego gabaryty. Jest OGROMNY jak na meda i na heavy.

Więc pytam co on ma takiego dobrego ?? Prędkość maksymalną ?? Jak zauważyłem jest on cięższy od VK3601 i przy

okazji można go wyposażyć w słabszy silnik.. chyba tam max. 650 km gdzie VK3601 ma chyba 750km

*+Każdy czołg ma coś słabszego by coś mieć lepszego, VK3001(P) zapłacił rozmiarem za coś.. za co ??*

Przepraszam za chaotycznie napisany teks, po prostu gdybym miał przeanalizować to co napisałem, zajęło by mi to

z poł godziny. :D

Myślę, że zrozumiecie i stworzyłem ciekawy temat do rozmów.

Pozdrawiam!!

ps. co oczy bolą od czytania ?? ^^

*Edit*

x

Opublikowano

Co jest ?? Nikomu nie chce się czytać/wypowiadać ?? ^^

Aż tak zapomniane są to czołgi ?? Temat inaczej nazwać ??

-"SUpEr KOMENTUJCIE VK W STARCIU <CYCKI !!"

Pozdrawiam! :D

x

Opublikowano

Vk3001(P)

Miałem ten czołg ale go sprzedałem bo się mi znudził ale podobał mi się jego armor i miał dosyć mocne uderzenia.

2yzq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...