Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum COD BO 2

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o dodanie w imieniu użytkowników aktywnych w dziale cod , subforum cod - Call Of Duty: Black Ops 2 , premiera się zbliża wielkimi krokami (za 1 2 msc) , a chyba nie chcemy mieć zawalonego działu głównego informacjami o cod bo2

Opublikowano

Dokładnie, gry jeszcze niema, więc niema sensu robienia działu.

Tak samo mógł bym zasugerować żeby zrobić działy dla FireFall i Loadout, 2 gry F2P mające potęcjał lecz są jeszcze w ścisłych CBT...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

gry jeszcze niema

Gry jeszcze nie ma, ale tematy już sa, później trzeba to wszystko prznosić a tak wszystko będzie w dziale, dlatego jestem na TAK.

Opublikowano

Gry jeszcze nie ma, ale tematy już sa, później trzeba to wszystko prznosić a tak wszystko będzie w dziale, dlatego jestem na TAK.

zapierdalać się nie chce ?

Napisz w regulaminie że każdy temat dot. BO2 ma zawierać coś takiego [bO2]

Potem tylko szukasz po nazwach [bO2] i przenosisz masowo...

Fakt, za dużo roboty.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up Dobrze ale wygodniej jest i dla moderatorów i dla użytkownik , żeby wszystko było w 1 przejrzystym miejscu , a nie porozwalane w całym dziale .

Opublikowano

zapierdalać się nie chce ?

Napisz w regulaminie że każdy temat dot. BO2 ma zawierać coś takiego [bO2]

Potem tylko szukasz po nazwach [bO2] i przenosisz masowo...

Fakt, za dużo roboty.

Ty chyba nie rozumiesz tego co napisałem, użyj google tłumacza może, wtedy zrozumiesz, o co mi i inny chodzi.

Opublikowano

a mi się nie chce Ciebie jechać, bo "pracuję nad sobą."

1394725204-U719057.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej na tak. Gra wychodzi już niedługo a kiedyś i tak będzie trzeba dodać ten dział. I dla userów, i dla moderatorów będzie to dobre posunięcie. Nie rozumiem wytłumaczenia "bo gra nie wyszła". Zaraz wyjdzie, jest już trochę tematów w dziale o BO 2 więc nie ma dyskusji.

Opublikowano

@up Forum jest nie tylko dla hacków...

Sorry Zaid,ale nazwa mówi sama za siebie.

Multiplayer Player Cheats

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...