Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Gra wyłącza się po kilku minutach gry!

Marciohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czystego Minecrafta 1.3.2 Nie mam modów. Zrobiłem sobie świat. Po kilku minutach grania (bo ja wiem... po 5 gdzieś tak) gra łapie laga. Robi się normalnie, mogę grać, aż w końcu robi się meeeega lag, który uniemożliwia mi grę. Aby grać dalej muszę wyłączyć grę i włączyć od nowa. Za każdym razem gra się zacina :angry:

Opublikowano

Spróbuj przydzielić większy priorytet grze dzięki menedżerze zadań. Przeinstaluj minecraft usuwając folder .minecraft z %appdata%.

Sprawdź na starszych wersjach, przykładowo beta 1.8 czy również dzieje się coś takiego, zmienić możesz poprzez minecraft version changer.

Opublikowano

Może to wina twojego sprzętu? Podaj specyfikację to spróbuje doradzić lub

Spróbuj przydzielić większy priorytet grze dzięki menedżerze zadań. Przeinstaluj minecraft usuwając folder .minecraft z %appdata%.

Sprawdź na starszych wersjach, przykładowo beta 1.8 czy również dzieje się coś takiego, zmienić możesz poprzez minecraft version changer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...