Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać nowe zbroie do serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki jeden problem odnośnie nowych zbroi z tego tutka : http://www.mpcforum.pl/topic/714827-dl-nowe-zbroje/ a mianowicie pobrałem pliki i są foldery które niestety nie pamiętam jak i gdzie je dodać bo miałem doszyci dawno do-czynienie z clientem a wiec tak są foldery takie jak : item_list, item_proto, querys a w nim znajdują się takie pliki jak : item_proto (serverside) bzw querys , item_proto (clientside) , item_list , następny folder to MSM a w nim pliki takie jak : assassin_m.msm , assassin_w.msm ,shaman_m.msm , shaman_w.msm , sura_m.msm , sura_w.msm , warrior_m.msm, warrior_w.msm i został folder pack a w nim pliki takie jak : eyvil.eix , eyvil.epk ,

i w głównym folderze był w notatniku po niemiecku HOW TO : przetłumaczone :

Nowy Armor do pobrania v6 przez EYvil

Dzięki za pobrania.

Jak to zrobić:

Pierwszy pakować

-. Pierwszą rzeczą, którą trzeba eyvil_a.epk / Przenieś do folderu eix opakowanie swojego clienten

- Wtedy trzeba mieć je w "Index" Wprowadź folder jest również w opakowaniu.

za wszystko, co masz do powieszenia na sam koniec:

*

eyvil_a

Trzeci msm

po prostu wziąć MSM pliki i umieścić je w root.epk /. eix korzeń pakowany ponownie i gotowe

4-ty item_proto stronie klienta, querys item_list,

- Her etpakt item_proto stronie klienta otwiera go z notepad + + wykonuje kod z mojego dokumentu tekstowego w tam, zapisać i wykończone scließen

- Navicat -> naciśnij enter -> rechtsklik na odtwarzaczu -> konsola -> ponieważ querys czysto skopiować> zakończeniu

- To wszystko skopiowane do item_list w lokum -> folder en

ID jest w zbroi, a nawet zdjęcia zbroi można znaleźć wszystko w koła:

Dzięki Nie zapomnij = D (było kilka prac)

Miłej zabawy

Mfg EYvil

Proszę bardzo o wyjaśnienie gdzie co i jak rospakować wklejać itp z góry bardzo dziękuję za pomoc daje 5 i +.

Opublikowano

To proste

1.evyl.epk i ex wrzucasz do pack w client potem otwierasz index notepad++ i masz tam na początku PACK i po nim enter piszesz * enter i wtedy samo eyvil

2.rozpakowujesz root packerem i tam wrzucasz msm(podmieniasz) i pakujesz

3.rozpakowujesz locale_pl i tam item_proto też na konću dajesz te wpisy item_proto zapisujesz otwierasz item_list i na koncu dopisujesz te wpisy do niego

pakujesz

4.w navicat na swoim serwerze ppm na player>console i wklejasz query serwerowe>enter i koniec

175391455323056340908.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...