Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry, książki i filmy - recenzje i monologi by Warmexx

Warmexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym wam przedstawić mojego nowo powstałego bloga. Czego on dokładnie dotyczy? Gier, książek, filmów, czasami innych tematów - czyli ogółem mówiąc rozrywki. Dodatkowo będę tam wstawiał recenzje. Wszystko lepiej wyjaśnia pierwszy post na forum, którego treść wklejam tutaj:

Cześć.

Założyłem bloga' date=' bo lubię pisać i lubię gry. Jak można zauważyć dosłownie wszędzie jest info o grach (gramsite, ja.gram.pl, ostatnio gram w, itp...), ale oprócz gier będę się tu także rozwodził nad książkami (które również uwielbiam), a czasem może nawet nad filmami. Pytanie: co tu możesz znaleźć ciekawego? Postaram się podstawiać ciekawostki lub nowości na temat gier czy książek, pisać recenzje, odpowiadać na wasze pytania i kręcić różne filmy. Ah, i coś jeszcze chciałbym powiedzieć. Będę tu zamieszczał recenzje, o czym już wspomniałem. Jeśli ktoś będzie chętny je kupić (przykładowo, by wstawić na swoją stronę), w co wątpię, na textmarket.pl będą one dostępne. Koszt tekstu to 3.30 zł za każdy tysiąc znaków, więc dłuższe recenzje będą kosztować więcej.

Nie będę podawał daty powstawania nowych wpisów, bo sam nie wiem, kiedy będę mógł - wszystko może się zdarzyć. To zależy od weny, czasu i chęci. Ale spokojnie, postaram się robić kilka wpisów tygodniowo, czasami może dwa podczas jednego dnia. Zapraszam do odwiedzania mojego bloga i dzięki za uwagę!

[/quote']

Zapraszam!

Blog by Warmexx

Just kidding.

Opublikowano

@up

2 Konto czy kolega refreshuje po 10 minutach?

@top

Recenzja tylko Minikrafta? 80% ludzi z Pogaduszek jak to zobaczy to specjalnie pobierze Cenzora zeby ta strone zablokowac ;_; Opisz jakies gry jak BattleField, CallOfDuty, rowniez czekam na recenzje ksiazek :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czytales moze Gre o tron i nastepne tomy Piesni lodu i Ognia? Chcialbym zobaczyc twoja recenzje na ten temat ^.^

Nie, ale dzięki - chętnie się za to wezmę w najbliższym czasie.

Miałem wstawić recenzję pewnego filmu, ale przez przypadek zamknąłem okno i tekst poszedł się przejść. Napiszę jutro, bo teraz się wkurzyłem.

Just kidding.

Opublikowano

Przepraszam za double, lecz chciałem odświeżyć temat, który zapadł się w otchłań forum. Dodałem nowy wpis, kilka nowych modułów strony i ankietę. Zapraszam!

PS Gramsite jest na piątym miejscu w liście najpopularniejszych stron ;)http://scr.hu/0w7a/136w3

Just kidding.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co mnie to obchodzi? Weź załóż sobie bloga i tam wstawiaj takie rzeczy....

@btw i tak nikt nie będzie tam zaglądał :)

<>

Opublikowano

Próbujesz się na mnie wyżyć za to, co napisałem?

Mam czytelników, mój drogi. Jeśli zazdrość cię ściska, po prostu nie flamuj.

Just kidding.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...