Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tibia- grać od nowa?

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zapytać czy istnieją jakieś darmowe niewykrywalne boty do Tibi.

Dzisiaj coś mnie wzięło na to, by ściągnąć Tibię. Sprawdzam passy i 3x Knight 35-60 działają. Mój Pallek niestety usuniety (nie wiem czemu xD Na meilu mam, że rzekomo pacc kupowałem i mi go usunęli, bo osoba od której był pacc wycofała tego pacca). Mój main Knight też usunięty niestety. Był pacc był neobot i dostał bana za bota xD Neobot zaraz przestał działac (pomimo tego, że każdy wysyłał kolesiowi kasę to typ go przestał upgradować),

Gra ktoś jeszcze w Tibię? Opłaca się?

Z góry dzięki.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Mnie dziś zaszłą chęć grania od nowa :D Mam konto na Refugii (dobre konto eq, lvl itp.) ale co z tego jak nie ma co robić... W depo pusto i mało polaków... Więc zacząłem grać od nowa na Guardii :) Dużo ludzi i dużo polaków ;)

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Był pacc był neobot i dostał bana za bota xD

tak sie wtrace ale za neo bota z tego co wiem nikt nie dostal bana dostali osoby co uzywali neo oraz innego bota.

Neobot zaraz przestał działac (pomimo tego, że każdy wysyłał kolesiowi kasę to typ go przestał upgradować),

Tylko ze Eks dal posta i wylaczyl opcje zakupu bota i jeszcze 3 miesiace updatowal neo wiec tutaj nie mow ze ludzie mu kaze dawali bo byla opcja zakupu wyl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...