Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SagaMT2 [PL][Dedyk]

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem pare minut po starcie i wiecie co serw odstraszał bo sie dostawało tylko zbroje i miecz z eq do założenia a reszte miałeś sam dropić kasa wolno dropiła ale zwiększyli nie ma w shopie zmianek i dodań a aby zrobić skille na p to musisz wydać kase na is albo mieć farta i wydropić kd

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

grałem pare minut po starcie i wiecie co serw odstraszał bo sie dostawało tylko zbroje i miecz z eq do założenia a reszte miałeś sam dropić kasa wolno dropiła ale zwiększyli nie ma w shopie zmianek i dodań a aby zrobić skille na p to musisz wydać kase na is albo mieć farta i wydropić kd

Napisałem że już dodaliśmy całe eq na start.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Tak, i bez zkupienie krwistego z IS nie pogracie. Pozdro.

Nawet nie dodadzą dropu do metinów jakichś. Dodania i zmianki gdzieś wywiało. I mam expic na v2 pająki bez eq z pż i silny na zwierzaki? no kurwa jaja jakieś. A jak dropiłem z metinów na małe levele to ubiłęm z 10 i gówno, z rękawicą. Może i tak było 2 lata temu na Lomaxie, ale realia się zmieniają.

Opublikowano

4 fun a kamienie duchowe mamy dopić lub kupować w item shopie powaliło was?

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego powtarzają sie miecze u handlarza bronia: Bojowy, Nimfa , Truta, fms itd.. są x2.

Nie rozumiem jest truta itd a nie ma żala i innych dwurecznych broni dla mentala.

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Opublikowano

Serwer to zwykła niedopracowana i nie przemyślana kaszanka.

Nie wypał! Nie polecam grać póki co, może coś zmienią... Ale serwer typowy pod IS.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

eh.. kupiłem sobie zbroje na 70 lvl i 85 SM/y zabrało a zbroi nie ma ;/

Proszę o oddanie moich SM lub zbroi

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Taki troche nie wypał z tym waszym serwerem ;/ Każdy narzeka na bugi i IS , ja tam do IS nic nie mam bo nigdy złotówki nie wydam na ta grę . Ale priva mogliście bardziej dopracować ;]

Za szybko ruszyliście ze startem , potraciliście na starcie graczy .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

edit-dobra już mi sie odechciało tam grać

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

HAHAHAHHAAHAHHAHAHHA LEŻE Serwer 4fun easy brak dodan i zmianek w sklepach? Drop kamykow duchowych? Żałosne

Opublikowano

dasek12, server ogolnie fajny, ale biora pod uwage, ze jest to 4fun,a zmianki i dodawanie bonusow dropi sie z metkow;d a o kamieniach duchowych nie wspominajac, naprawde przesadzone. Zapewne dlatego gra tutaj tak malo osob:) poprawcie to, a z pewnoscia zawita u was wiecej graczy:)

22368.png
Opublikowano

Reasumując nie warto reaktywowac serwerów z przed 2 lat. Bo to co było kiedyś zajebiste i fajne, nie sprawdza się teraz.

Dodajcie dodania i zmianki, kamyki duchowe do npc i może ktoś tam pogra.

Opublikowano

Dzisiaj został zwiększony o x2 drop yang oraz został dodany drop krwistych kamieni Krwisty_Kamie%C5%84.jpg do Metina Jeon-Un

który znajduje się w czerwonym lesie.

150px-Metin_Jeon-Un.jpg

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Reasumując nie warto reaktywowac serwerów z przed 2 lat. Bo to co było kiedyś zajebiste i fajne, nie sprawdza się teraz.

Dodajcie dodania i zmianki, kamyki duchowe do npc i może ktoś tam pogra.

Warto i są fajne, lecz trzeba poświęcić im więcej czasu, aby dostosować przeszłość do tego co jest teraz na "topie".

Opublikowano

Nawet nie musza dodawać tych kamien niech tylko dodadza npc który daje np. skile p na 4fun by to pasowało .

@edit nie za duze dmg w luku / sztylach ?

x2n.png

Opublikowano

Dzisiaj został zwiększony o x2 drop yang oraz został dodany drop krwistych kamieni Krwisty_Kamie%C5%84.jpg do Metina Jeon-Un

który znajduje się w czerwonym lesie.

150px-Metin_Jeon-Un.jpg

A może zmianki i dodania do npc ?; /

Opublikowano

Gdyby przez ostatnie dwa lata dostawałbym 10groszy za każdą prezke która mija się z prawdą dziś Kulczyk zamiatał by u mnie garaże.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...