Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy sen

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim . Mam kilka pytań dotyczących "jw" . Pomóżmy sobie wszyscy nawzajem :P

1.Jaki jest wasz sposób na Świadomy Sen ?

2.Co jaki czas śni się wam ?

3.Ile czasu się tego uczyliście ?

4.Czy budzenie się w nocy ułatwia osiągniecie go ?

5.Co w nim robicie ?

Na razie tyle pytań . Dla mnie bardzo ważnych . Prosiłbym o odpowiedzi na każde pytanie , bez żadnego ściemniania i wymyślania.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1.Obudzenie się w środku nocy,poczytanie 30 min o LD i pójście spać.

4.Wg mnie tak,właśnie tym sposobem miałem tej nocy pierwszy świadomy sen(No i dochodzi do tego oczywiście autosugestia)

Pominę to,że gdy zorientowałem się,że mam LD to tak się podnieciłem,że mnie wyjebało :P

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Pewnie jesteś od Patryka przecież mówił że nagra jak to robić i tp wiedz zepnij pośladki i czekaj

A i został ci wujek google

Nie nie kolego :) Troszkę inne myśli mamy :P

Google to ja czytam na okrągło o tym :P

Mi chodzi o wasze opinie . Tylko wasze opinie .Ale dzięki za chęci.

@Up dzięki.

Opublikowano

1. Przeczytałem o tych wszystkich sposobach, wybrałem znaczek na dłoni i codziennie ze 40 razy gdy o nim pomyślę lub go zobaczę myślę sobie "czy ja śnię" i się szczypię w mordę.

4. Mi zdecydowanie tak. Obudziłem się np. dzisiaj w nocy nie wiem o której bo nie otwierałem oczu, byłem taki jakby na wpół we śnie i sobie pomyślałem chyba "ok zaraz zasnę" i zaraz mnie coś tak jakby we łbie strzykło we śnie (pierwszy raz) i miałem świadomy tylko szkoda że zaraz mnie wyjebało.

5. Zależnie od tego gdzie się znajduję, czaruję sobie i rozkazuję innym. Nic ciekawszego nie ma do roboty, a jeśli się śni jakaś akcja to po prostu mam jakby świadomy-nieświadomy chociaż wiem że śnię to robię to na normalnych zasadach bo tak jest ciekawiej.

Opublikowano

No pan z pierwszego posta błysnął, a potem pierwsza strona wyników w Google to "wpisz sobie w google". Co do świadomego snu to czytałem komentarz dziewczyny, która przez cały rok miała takie coś wbrew woli i w pewnym momencie nie odróżniała świata realnego od snu. Poza tym była wiecznie niewyspana, bo mózg cały czas pracuje.

Jako tako bardzo imponująco i zachęcająco wygląda możliwość robienia czego zechcę, ale ta dziewczynka wystarczająco mnie nastraszyła.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

No pan z pierwszego posta błysnął, a potem pierwsza strona wyników w Google to "wpisz sobie w google". Co do świadomego snu to czytałem komentarz dziewczyny, która przez cały rok miała takie coś wbrew woli i w pewnym momencie nie odróżniała świata realnego od snu. Poza tym była wiecznie niewyspana, bo mózg cały czas pracuje.

Jako tako bardzo imponująco i zachęcająco wygląda możliwość robienia czego zechcę, ale ta dziewczynka wystarczająco mnie nastraszyła.

Ja myślę że piszą tak osoby którym to po prostu nie wychodzi. Nigdy nie wiesz czy ktoś pisze prawdę !

Czekam na dalsze odpowiedzi i odpisywanie na wszystkie punkty.

Opublikowano

Naoglądaj się o tym trochę, wmawiaj sobie jestem świadomy. Ja dzisiaj miałem świadomy sen, nie pamiętam co tam robiłem, ale pamiętam wszystko było takie "HD" ;D Ale zaraz się obudziłem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Trzeba prowadzić dziennik snów i wyrobić nawyk sprawdzania czy śnisz - to najszybszy sposób ;)

Może to jest przyjemne, ale powrót do "szarej rzeczywistości" jest wtedy jeszcze bardziej bolesny :( Na tyle, że aż się cieszyłem, kiedy przestałem miewać LD.

Po kilku tygodniach nawet codziennie, choć na początku ciągle wywala.
Opublikowano

Hej wszystkim . Mam kilka pytań dotyczących "jw" . Pomóżmy sobie wszyscy nawzajem :P

5.Co w nim robicie ?

Na razie tyle pytań . Dla mnie bardzo ważnych . Prosiłbym o odpowiedzi na każde pytanie , bez żadnego ściemniania i wymyślania.

1.WBTB+MILD+WILD

2. W tygodniu do 5 razy LD

3.Pierwsze LD miałem po kilku dniach

4.Jak najbardziej ,ponieważ ,gdy się budzimy łatwiej nam wtedy zasnąć a co za tym idziesz szybciej osiągniemy LD

5.Wszystko

2uiyzh2.png
Opublikowano

1.Jaki jest wasz sposób na Świadomy Sen ? - Żaden, czasem wpadnie losowo :)

2.Co jaki czas śni się wam ? - Jakieś 2 razy na miesiąc.

3.Ile czasu się tego uczyliście ? - Nie uczyłem się w ogóle.

4.Czy budzenie się w nocy ułatwia osiągniecie go ? - Nie wiem - nie próbowałem.

5.Co w nim robicie ? - To co zapewne większość osobników płci męskiej by robiło (If you know what i mean).

Game Over

Opublikowano

Ja uzywam bolacego ramienia, tak zwana "kotwica"

Wtedy kiedy moge

Okolo 2 tygodni

Tak

5.Co w nim robicie ?

To zalerzy co robilem przez caly dzieñ albo o czym mysle

Dodam tez ze juz okolo 5 lat mam swiadome sny i czasami moge moge wymusic swiadomy sen kiedy np. ogladam TV

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Up moglbys opisac ta kotwice ? xD

Różnie :D

Bardzo rzadko :D jeszcze musze potrenowac

hmm kilka tygodni.

moim zdaniem troche tak bo wtedy czlowiek jest bardziej spiacy :D

5.Co w nim robicie ?

ja staram sie przede wszystkim uprawiac seks :D

Opublikowano

Kilka razy miałem nieświadomie, świadomy sen, nie będę tutaj wypisywał co udało mi się zgibować... :D

Po pierwsze jakieś pierdolenie przed snem, gówno zrobi - zalecam sobie poszukać magiczne MP3, Adama Bytofa.

Nauczyłem się, m.in. odprężania,relaksu, uczucia przewodzenia prądu (xD)

Opublikowano

Po pierwsze jakieś pierdolenie przed snem, gówno zrobi - zalecam sobie poszukać magiczne MP3, Adama Bytofa.

Zapodaj jakiś link :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...