Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Drop CA

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam sobie zrobić "dropa" wiem że musze mieć range ssg1 żeby móc giftać itemy niechodzi mi o ratio i jakies pro itemy na start tylko gdzie ten lv szybko wbic moze QR może zwykle eli? Pomocy :P(sposób dobry bo na start mam prawie 15 k jak dodali tego mtar więc polecam tylko gdzie to wbić) :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak jak Peciu powiedział. Nemexis HQ daje bardzo dużo expa w stosunkowo małym czasie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To chyba już bym coś pod qr wolał grać :P bo na hq ze statami 30k pkt nie ma co, dobra poczekam jeszcze na opinie innych :) Każdy ma swój sposób wiem też że blood money ale bez dobrej snajperki tam nie ide :P

Opublikowano

wież teraz spece są od niskich rang kup sobie NX minigun 7 dni nx oraz spec GP 7 dni i wydropisz z 30 50 k gp zależy jak grasz

ale to nie metek żeby robić dropka więc nie ma sensu jak dla mnie :P

Opublikowano

Hmh na hu... mi marnowac zł na dropka ludzie ja chce mu tylko ssg wbić i sobie szare klucze giftac ewentualnie jakies bronie mam 2lt5 główną postką ale tam chce sobie kase zbierac a dropkiem szybciej uzbieram z lv kasy niż tamta wiem jak leci na qh z mini bo z kumplem 100k w niecale 2 tygodnie zdobylem ale sie rozeszlo i malo mi zostalo ... wbije 1lt3 i mam mini a i jeszcze na h... mi kupowac mini na drop skoro moge na główną...( nie kupie bo mam mało czasu na kompa tera )

Opublikowano

@Dektored chyba masz jakiegoś pecha, bo do bodajże 04.09 było 200% na winchesterze - czyli odpalałeś Rct grałeś godzine w HQ/Laba i miałeś ssg1 jak z nut z 45k gp, sam sobie wygiftałem ze 40 myst g'ków. Teraz co polecam hmm HQ nie ma co bez miniguna grać zbyt monotonne, qr raczej zbyt powoli by szło więc zostaje Ci NLab z kupionym MG (lub nawet bez niczego), przy 8 graczach i grze dłuższej o jakieś 2-3min od HQ masz chyba 600 expa bez passów, może więcej jak nabijesz na tych robocikach co się spawnują 2.50min, a później bierzesz robota i nawet sprzęta Ci nie trzeba ani zbytnio o deda nie musisz się martwić i cleara. Lub po prostu czekaj do soboty tej lub następnej na 400% i wtedy.

Opublikowano

Na tym 1 serverze dla low lv jest zawsze 200% expa ale to tylko do rct które zaraz omine i musze iść na alhpe zobacze tego labsa sobie

Opublikowano

Nie musisz, jeśli się nie wylogujesz albo nie zmienisz tego serwa to tam zostaniesz...w dzień nawet do msgka możnaby dobić ale komu się tak chce.

Opublikowano

Pobierz sobie moda by Piecu wszystkie mg na minigun, ja kupilem minimini mam teraz cpl, i srednio 80~100k pkt, wiec 500 gp za jeden HQ, a jakbys go jeszcze dodal do klanu, kupil backpack 3 slotowy i zainwestowal 3x MG i 1xAR, i spokojnie duzo wyciagniesz, ale low rank kickuja czesto :(

Opublikowano

Po 1 nie lubie grać na żadnych tupu modach z tego konta nic kasy nie wydaje bo bronie na 7 dni mi spokojnie na start starczaja ... zaraz mam te msg więc chyba zamykam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...