Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Masowe sprzedawanie konta Premium

kuba1611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Czy działanie opisane w temacie jest dozwolone? Czy odsprzedawanie swojego konta (a raczej Loginu i Hasła) dla wielu osób jest legalne? Otóż spotkałem się ze sprzecznymi opiniami i teraz wogóle nic nie ogarniam :)

Bliski kolega sprzedający różne klucze też sprzedaje takie konta i mówi, że jest to legalne. A z kolei wiele osób pisze, że nie.

Pytam się z czystej ciekawości. Tak czy siak nie kupiłbym nawet konta MC dla zarobku.

Interesuje mnie to, czy takie osoby są blokowane/ścigane? :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witajcie :) Czy działanie opisane w temacie jest dozwolone? Czy odsprzedawanie swojego konta (a raczej Loginu i Hasła) dla wielu osób jest legalne? Otóż spotkałem się ze sprzecznymi opiniami i teraz wogóle nic nie ogarniam :)

Bliski kolega sprzedający różne klucze też sprzedaje takie konta i mówi, że jest to legalne. A z kolei wiele osób pisze, że nie.

Pytam się z czystej ciekawości. Tak czy siak nie kupiłbym nawet konta MC dla zarobku.

Interesuje mnie to, czy takie osoby są blokowane/ścigane? :)

Nie jest legalne dla Mojanga - jeżeli zobaczy dowód, że ktoś sprzedał konto to może zablokować, ale wątpie.

Patrz ile osób sprzedaje konta na allegro , jest bardzo bezpieczne i nie ma się czym obawiać.

Znawca
Opublikowano

Jemu chodzi o to żeby sprzedawać 1 konto , kilku osobom..

Według mnie jest to nie legalne, bo jest to w pewien sposob oszustwo.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...