Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura umiejętności

Dzem997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2:1 Int Wit - 2 w inteligencje , 1 w witalnosc (hp)

. staty

do WP:

Ostrze > Zbrojka > Wir > Strach .

do BM:

Sfera > Ogniste Uderzenie > Duch > Ochronka

Jeśli pomogłem daj likeee ;]

Opublikowano

staty

nawet mozna pokusić się o 3int 1wit jak wymaxujesz inta to maxujesz wita a pozniej to już od własnych upodobań ja w siłke leciałem bo zależało mi jak na najwiekszym dmg a eq mi wystarczało ale jak gorsze eq to zr maxuj

bulid hymm

ostrze zbrojka strach wir paluch

można iść bez zbrojki bo tak czy siak dobrze jest ją resnąc na tym 86lv

a jak byś only 75lv do dropa to bulid

ostrze zbrojka strach rozpro

Opublikowano

Ludzie kurwa zbrojka do wp? nie osłabijacie mnie. Staty to 2int 1wit ,a skille czarowane>strach>wirek>paluch>rozpro>zbroja ,ponieważ daje dużo defa i nie nadaje się do groty i pvp będziesz padał od pierwszego lepszego gościa w eq do pvp

Opublikowano

Statystyki INT 2:1 WIT potem jak int wejdzie to wszystko w WIT i potem SIL oraz ZR, a umiejętności czarowane ostrze - zbroja - strach - wir - palec - rozproszenie magii

Opublikowano

Ludzie kurwa zbrojka do wp? nie osłabijacie mnie. Staty to 2int 1wit ,a skille czarowane>strach>wirek>paluch>rozpro>zbroja ,ponieważ daje dużo defa i nie nadaje się do groty i pvp będziesz padał od pierwszego lepszego gościa w eq do pvp

Widać gówno wiesz, z początku zbroja o wiele bardziej jest efektywniejsza od strachu dopiero na 86 lvlu można się pokusić nad zmianą na strach ponieważ expi się do 86 przeważnie na golemach gdzie zbroja jest lepsza . 2wit proponuje i 1 int a potem co chcesz a bulid OSTRZE>ZBROJA>WIR>PALEC>ROZPRO i od 86 strach do v2 gdzie biją z przeszywek.Jeżeli chodzi o padanie ze zbrojką w pvp to też mnie rozśmieszyłeś mi szkoda było SM na zmiane i wbijanie na P i zostawiłem, jakoś lania nie dostaje :)) pro elo koxy bmy +90 lv pseudo najlepsze postacie w pvp przy zgaszeniu ochronki nie ma ze mną szans nie mówiąc już o bodziaku gdy mu wyłączy się aure wtedy staje się totalnym lamerem :)

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...