Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Statystyki :D

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba wejdzie nie długo nowy update z statystykami postaci przynajmniej tak to wygląda co o tym myślicie :D

post-298594-0-53893700-1346940629.jpg

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Jużżżżżżżżżżż DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWNOOOOOOOOOOOOOOO

Wiedział każdy o tym kto czyta stale stronę glówną :D

Było tam kiedys napisane że zrobia takie cuś ;O

OndteAw.png
Opublikowano

;oooooo nie powiem zajebiście ;d

jakie nieśmietelniki?;x nie gralem w bf 3 tylko coś tam to jedynie z filmów :D

YAY

Opublikowano

;oooooo nie powiem zajebiście ;d

jakie nieśmietelniki?;x nie gralem w bf 3 tylko coś tam to jedynie z filmów :D

Nieśmiertelniki zdobywasz za zabijanie nożem... A Jeśli byłyby również w P4F byłoby jednym słowem zajebiście :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

I mogli by dodać ulepszenia do pistoletów i shotgunów. A co do broni to na fb był wpis o nowych broniach.

10 lipca przez: Instagram:

John & Said discussing future weapons in BFP4F. Which weapons would you like to see? ~Anna

428541_441103732596941_1486116122_n.jpg

Opublikowano

I mogli by dodać ulepszenia do pistoletów i shotgunów. A co do broni to na fb był wpis o nowych broniach.

10 lipca przez: Instagram:

John & Said discussing future weapons in BFP4F. Which weapons would you like to see? ~Anna

428541_441103732596941_1486116122_n.jpg

To pewnie o tych broniach co pododawali ostatnio. SKS, PDW-R i co tam jeszcze ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

jak by dodali ulepszacze do shotgunów to ja se biore combata i na sharq lece O.0

nowe bronie? słabo to widze :/ pewnie dadzą 20+ lvl i bogaci będą dominować ... a początkowi gracze to.... :/

YAY

Opublikowano

jak by dodali ulepszacze do shotgunów to ja se biore combata i na sharq lece O.0

nowe bronie? słabo to widze :/ pewnie dadzą 20+ lvl i bogaci będą dominować ... a początkowi gracze to.... :/

Moim zdaniem nie trzeba dużo inwestowac w gre żeby byc pro najwyzej 25 zł wystarczy na jakis zestaw i sie kosi nie źle :D

Opublikowano

ja również ... ale to jasne że wejdą nowe pro bronie na 20+ i już bogaci powykopują ^^ ja te 25zeta wydałem x2 razy ;d z kasą komy co mam robić? matka musi co miech 30zeta to...;f

gdyby nie te zestawy to bym nawet nie pomyślał o wysłaniu sms ....

YAY

Opublikowano

Ja najbardziej czekam na nowy tryb gry. Mam nadzieje że zrobią coś ciekawego co zachęci starych wyjadaczy ale i nie tylko. Statystyki również będą dobrą opcją, niech zrobią jeszcze generator sygnaturek jak w BF3 to będzie miazga ;]

Opublikowano

Fajno, że upodabniają do BF'a 3, tylko grafikę ulepszyć to taka trójeczka za darmo :D

Taa i mogli by dodać niszczące się obiekty. Wtedy w ch*j graczy by przyszło oraz umiliłoby to rozgrywkę. Ale za tym gra pociągnęłaby większe wymagania, a z tego co się orientuję jest to BF dla ubogich komputerów ;)

Opublikowano

Fajno, że upodabniają do BF'a 3, tylko grafikę ulepszyć to taka trójeczka za darmo :D

Jak dla mnie wręcz odwrotnie, jeżeli upodobnią tą grę do BF3 to będzie masakra. To miała być gra f2p, nie p2w. Już teraz za byle co trzeba płacić...

Taa i mogli by dodać niszczące się obiekty.

Chcesz mieć takie efekty to kup BC2, +- 50zł i masz to wszystko.

Opublikowano

To miała być gra f2p, nie p2w. Już teraz za byle co trzeba płacić...

Chcesz mieć takie efekty to kup BC2, +- 50zł i masz to wszystko.

A co musisz płacić żeby grać w p4f? Ja nie wydałem ani złotówki na tą grę a mam w miarę dobry sprzęt. Wystarczy tylko trochę chęci.

Opublikowano

A co musisz płacić żeby grać w p4f? Ja nie wydałem ani złotówki na tą grę a mam w miarę dobry sprzęt. Wystarczy tylko trochę chęci.

Chęci ? Podaj mi sposób na Fundsy inny niż Sponsorpay (wykorzystuje go do innej gry).

Opublikowano

oooo właśnie żeby dodali niszczące się obiekty a nie walniesz c4 a tu nic -,- to by bardzo umiliło grę + statystyki :)

a ten niesmiertelnik coś daje?xD

YAY

Opublikowano

No nieszczenia budynków raczej nie bedzie ale ja chciał bym dodatki do lunet snajperskich takie nakładki noktowizyjne albo cuś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...