Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reinor.pl

ShadYs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa mi strona reinora ani nie mogę się zalogować do gry (błąd połączenia...) Mojemu znajomemu wszystko działa, mi nie i nie wiem dlaczego. Jeśli ktoś zna odpowiedź to niech napisze. Z góry dzięki. ;) Aha i zapomniałem dodać jak wchodzę przez bramki IP to strona działa mi normalnie.

Opublikowano

odpowiedź : ban na ip, musiales cos przeskrobac konkretnego

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

jak nie wiesz co się dzieje na tym serwerze to się nie udzielaj ;)

najprawdopodobniej padła strona w wyniu ataków ddos , ale gra jest cały czas online , chyba , że jest reset ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa mi strona reinora ani nie mogę się zalogować do gry (błąd połączenia...) Mojemu znajomemu wszystko działa, mi nie i nie wiem dlaczego. Jeśli ktoś zna odpowiedź to niech napisze. Z góry dzięki. ;) Aha i zapomniałem dodać jak wchodzę przez bramki IP to strona działa mi normalnie.

Jeżeli nie możesz się połączyć spróbuj poprzez stronę zastępczą.

http://37.59.17.97/index.php

Opublikowano

Niestety nic, przez bramkę mogę się połączyć normalnie. Nic nie przeskrobałem, ponieważ tam nie grałem, chciałem wejść pierwszy raz a tu taka niespodzianka.

Opublikowano

Może coś z przeglądarką?Znając życie to serwer wyłączyli na chwilę i tyle.PS:przez jaką bramkę?

Pomogłem lub podoba ci się mój pomysł/post/temat to daj like.To nic nie kosztuje,a może mi to pomuc

:D

Moje tutki:

Obecnie brak

Opublikowano

Nie używam antywiursa ;D A co do bramki to przez każdą bramkę IP mi działa ta strona ;P I do gry też nie mogę się zalogować...

Opublikowano

channele mam off wszystkie, co jest grane?? inni graja a ja nie moge wejsc, i to tak z dnia na dzien sie stalo, niby za co bana na IP, gralem normalnie wiec nie rozumie

Opublikowano

ciekawe co, nie on jeden tak ma, wiec cos tu musi byc nie tak na emailu nic nie mam zadnego info. Jesli jestes GA to napisz powod na PW dlaczego ban na IP bo ja tego nie rozumie

Opublikowano

Napiszcie na forum serwera, najprawdopodobniej firewall Was zablokował.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

tylko forum tego serwa nie dziala w tym problem :/

Santriel odezwij sie, jesli to naprawde twoje konto tutaj na MPC to wez nas odbanuj. Moze to faktycznie firewall jak pisze wyzej nas zablokowal za nic, w ten sposob gra coraz mniej graczy.

Opublikowano

a moze gra przez proxy jakiegos innego kraju jak sie grało kiedys na chinolach wypali? tylko jak to zrobic, bo ja nie umiem;d

Opublikowano

Niech [GA]Santriel sie odezwie na PW lub tutaj napisze co jest grane, napewno wiekszosc osob ma ten problem, z dnia na dzien nie mozna wejsc do gry niewiadomo czemu, dziwne. Jesli zostala nalozona jakas blokada, prosze o odblokowanie a to jest bardzo prawdopodobne. Czekam na kontakt, mam nadzieje ze sie to wyjasni bo to dobry serwer i szkoda stracic tak wiele.

Opublikowano

Pewnie dostałeś bana na ip :P

Raczej innego wytłumaczenia nie ma.

no dobra, ale za co ?? napewno na IP bo nie mozna sie polaczyc a wszystkim dziala, tylko ciekawe za co, na emailu nic nie mam wiec nie mam pojecia, to tak nagle z dnia na dzien sie stalo. Santriel, daj mi odpowiedz za co, albo odblokuj bo chce dalej grac tam.

Opublikowano

no dobra, ale za co ?? napewno na IP bo nie mozna sie polaczyc a wszystkim dziala, tylko ciekawe za co, na emailu nic nie mam wiec nie mam pojecia, to tak nagle z dnia na dzien sie stalo. Santriel, daj mi odpowiedz za co, albo odblokuj bo chce dalej grac tam.

Pewnie zbanowałem Cię na IP za BS'a :D

Opublikowano

Pewnie zbanowałem Cię na IP za BS'a :D

loool :D to pozdro jak za bsa, powinienes zbanowac reszte serwera jeszcze. wez odbanuj bo to bezsensu jest, ktos dostanie bana na ip a gra tak samo jak reszta

no a co ma powiedziec ten koles wyzej, nie zagral jeszcze i tez nie moze wejsc do gry, dziwne co

Opublikowano

Ja normalnie mogę wejść i do gry i na stronę. Musieliście coś przeskrobać, bo samo z siebie nie mogło nic się zrobić.

Opublikowano

Ja normalnie mogę wejść i do gry i na stronę. Musieliście coś przeskrobać, bo samo z siebie nie mogło nic się zrobić.

omg przeskrobac, no bardzo ciekawe, gram sobie w wtorek i nagle przychodze z pracy w srode i nie mozna wejsc do gry, dziwne, naprawde. Pomylka albo jakos automatycznie zostalem zablokowany bez powodu, no i tak sie konczy gra ehh przez pomylke

pozdro szkoda ze tak to sie skonczylo bo bylo warto grac

Opublikowano

ciekawe, bo ja tem gralem 3 dni, bez bs i tez z dnia na dzien mam bana na ip... za co kurwa? serwer pro, ale ga opierdala sie i zbanowal ludzi ktorzy nie mieli bs w rekach przynajmniej na tym serwie.

Opublikowano

ciekawe, bo ja tem gralem 3 dni, bez bs i tez z dnia na dzien mam bana na ip... za co kurwa? serwer pro, ale ga opierdala sie i zbanowal ludzi ktorzy nie mieli bs w rekach przynajmniej na tym serwie.

no widzisz ktos tu leci w h---uja albo automatycznie banuje a moze to specjalnie robi ciekawa sytuacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...