Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę polecacie mi kupić? Tony Hawk's American Wasteland czy Minecrafta?

ziomek0453

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

THAW jest taki, że go przejdziesz, pograsz jeszcze trochę i będziesz miał wyjebane.

W Minecrafcie, możesz dodawać sobie mody, grać na multi z zajebistymi ludźmi (tak, można na piracie, ale najlepiej na premium), zacząć coś kręcić, bo nie od dawna wiadomo, że za pomocą MC wybić się można, budujesz, walczysz, jeśli nie masz zamiaru grać na multi i nie nagrywać, to nie kupuj MC, ale THAW możesz pobrać z neta (nie żeby ja pobierał :ninja: )

Weteran
Opublikowano

THAW? Chce ci się jeszcze takie starocie kupować? Wątpię, że w jakimś sklepie mógłbyś go jeszcze znaleźć.

Fajna gierka, nic do niej nie mam, ale grałem w nią jeszcze, kiedy chodziłem do podstawówki. Dziwi mnie to, że ktoś się jeszcze nią interesuję.

Fakt faktem, w minecrafta gra dużo 10-cio latków, stąd ten niski poziom na pirackich serwerach, ale nie warto tym się martwić, bo gra w to również wiele ciekawych osób. Multi również nie jest obowiązkowe.

Opublikowano

Minecrafta, ale najlepiej unikaj serwerów multi. Strasznie szkodzą na mózg...

Po co kupować minecrafta skoro nie będzie się grać na multi? Idiot. Sam mam cztery premki, a dopóki grałem na single nie miałem ani jednej.

@Top

Thaw. Tak jak w/w każdy ma swój gust i uczy się go kształtować.

Opublikowano

Minecraft źle działa na mózg? Takie chyba stwierdzenie wykreowane podczas walenia kloca, wtedy wielu ludzi zaczyna filozofować.

Wręcz przeciwnie, zwiększa wyobraźnię, zabawy z redstonem dobrze oddziałują na logikę. Dochodzi jeszcze do tego praktycznie nieograniczony, losowo generowany świat, który można według własnego uznania modyfikować i przekształcać, aby czuć się jakby się tworzyło swój dom, czy nawet cywilizację. Możliwość ingerencji w świat i rozgrywkę jest niewyobrażalna, można tworzyć farmy, mechanizmy ułatwiające grę i dodające nutkę nowoczesności do naszego świata, pułapki na potwory i wiele więcej. W dodatku każda rzecz będzie wyglądać inaczej, jest nieskończenie wiele możliwości realizacji jeden rzeczy. Można w to grać miesiącami i zawsze będzie coś nowego do roboty.

THAW AW jest szczerze mówiąc słaby. Grałem w niego trochę i nie powala. Najlepsze było od 2 do 4, potem to już takie nico. Osobiście brałbym minecrafta, ale wybór należy już do ciebie

Opublikowano

Minecraft źle działa na mózg? Takie chyba stwierdzenie wykreowane podczas walenia kloca, wtedy wielu ludzi zaczyna filozofować.

Wręcz przeciwnie, zwiększa wyobraźnię, zabawy z redstonem dobrze oddziałują na logikę. Dochodzi jeszcze do tego praktycznie nieograniczony, losowo generowany świat, który można według własnego uznania modyfikować i przekształcać, aby czuć się jakby się tworzyło swój dom, czy nawet cywilizację. Możliwość ingerencji w świat i rozgrywkę jest niewyobrażalna, można tworzyć farmy, mechanizmy ułatwiające grę i dodające nutkę nowoczesności do naszego świata, pułapki na potwory i wiele więcej. W dodatku każda rzecz będzie wyglądać inaczej, jest nieskończenie wiele możliwości realizacji jeden rzeczy. Można w to grać miesiącami i zawsze będzie coś nowego do roboty.

THAW AW jest szczerze mówiąc słaby. Grałem w niego trochę i nie powala. Najlepsze było od 2 do 4, potem to już takie nico. Osobiście brałbym minecrafta, ale wybór należy już do ciebie

Co to ty napisales tez wymyslil ktos na klopie ...

61093c6efb.png

Opublikowano
Opublikowano

Zamknijcie to. Robi się spam. Autor nie napisał dokładnie swojego gusto więc nie wiemy co bardziej by mu się spodobało, a dostał już masę odpowiedzi.

Opublikowano

THAW kupisz za 19 zl jak nie za 9.99 :) .... A minecraft za 90 zł:) Widzisz THAW to nie zbyt duży wydatek xD Na twoim miejscu kupił bym to i to :)

mychemv.png

Opublikowano

Kupuj śmiało THAW, super gra, ciekawa, nieźle wciąga.

A mc możesz DL pirata, więc kup w/w grę :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...