Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę polecacie mi kupić? Tony Hawk's American Wasteland czy Minecrafta?

ziomek0453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh to zależy w 100% od twojego gustu ... Jeżeli lubisz budować itp to Minecraft jeżeli sport itp to Tony Hawks sam gralem w Tonego Hawksa ale jak kazda gra sie znudzil ogl. to bym kupil minecrafta (ale konto premium) :)

?????

Opublikowano

Tony Hawk jest dobrą grą, ale przejdziesz go w te kilka dni a minecrafta będziesz miał na stałe więc ja bym kupił na twoim miejscu minecrafta

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Minecrafta nie masz co kupować, szkoda czasu i nerwów. Jeżeli chcesz sobie coś pobudować to możesz na piracie.

Polecam THAW.

Opublikowano

Nie kupuj Minecrafta moim zdaniem sie nie opłaca , ale jak kto woli

Kup to co uważasz za najlepsze

My nie znamy twojego gustu (:

Opublikowano

Minecrafta nie masz co kupować, szkoda czasu i nerwów. Jeżeli chcesz sobie coś pobudować to możesz na piracie.

Polecam THAW.

THAW ROX

Do dzis na multiku pykam ;).

mc mozna na piracie ;f

Opublikowano

THAW uzaleznia i to bardzo

minecraft , teraz kazdy w to gra , zle dziala na mozg , tak jak ja mam kolege w 2 gimbazie , robil modele klockow z minecrafta ..

THAW

­

Opublikowano

Polecam Ci na kupno Minecrafta.Najlepsza gra sandboxowa na świecie nr 1!.Poza tym minecraft moim zdaniem jest świetną grą tak więc Ci ją polecam :)

Wyjdz.

Kup Tonyego Hawka, poniewaz 75% i tak leci na piracie Majnkrafta :)

61093c6efb.png

Admin Cienia
Opublikowano

Wg. mnie obie gry są godne uwagi, lecz na Twoim miejscu kupiłbym THAW mimo, że znudził mi się szybciej niż minecraft. Ale każdy ma odmienne gusta dlatego sam musisz wybrać która będzie dla Ciebie lepsza.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja od 1.5 roku gram na piracie i mam wszystko to samo co mają premium prócz tego, że nie można grać na serwerach premium w trybie multi. Sam przestałem w to grać już kilka miesięcy temu, źle działa na mózg. Jak grałem, to potrafiłem całymi godzinami zaniedbując szkołe, przyjaciół i obowiązki. Bierz THAW ;).

Opublikowano

@Up

Powiem tyle, jak ktoś jest zjebany to każda gra mu "musk" zryje.

Opublikowano

Nie kupuj Minecrafta moim zdaniem sie nie opłaca , ale jak kto woli

Kup to co uważasz za najlepsze

My nie znamy twojego gustu (:

Napisał user mający w avku i sygnie Creeper'a. A co do tematu to powinieneś opisać jakie gry wolisz. Czy lubisz sie bawic kreatywnie, czy bardziej zabawy zręcznościowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...