Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obniżone ceny

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm, no garen bardzo stara postac , wiecejk ludu bedzie nia gralo , bardzo dobrze , bardzo dobra postac

caitlyn , dobry ad carry , choc rzadko ja widuje jezeli nie jest w rotacji

o maokaiu sie nie wypowiem

­

Opublikowano

caitlyn jest dużo słabsza od reszty topowych teraz ad carry (corki, ez, graves) dlatego rzadko sie ja widuje, garena nawet po reworku nie widziałem a maokai bardzo mocny jungler, bardzo wysoka przydatnosc dla teamu

Opublikowano

Cait nie jest wcale słaba, po prostu ,ma lepsze early i mid + do tego snear + jeden z lepszych zasięgów + ulti do dobijania Q do harrasowania, passyw który daje 150% dmg co 9 sekund - mocny harras.. IMO bardzo mocna postać, tyle że w late słabnie, a w TF'ach nie jest tak bardzo przydatna, jak np vayne, czy nawet ashe.

Opublikowano

Caitlyn nie jest wybierana z kilku powodów. Traci do ezreala czy corkiego tym, że nie ma tak dobrego mechanizmu ucieczkowego jak oni, dosyć słaby damage jak na ad carry, ciężko się nią gra i rzecz najważniejsza - castowanie skilli jest 3x za długie jak dla ad carry. Chcąc rzucić Q/R w momencie gdy przeciwnicy się "poke'ują" = jesteś martwy (powinieneś być). Traci do kog mawa i do vayne na late. Czyli nasza cait nie popisuje się niczym w żadnym etapie gry, ot taki autoattacker robiący damage, wcale nie op jak niektórzy tu mówią. Wręcz UP. Dobrze zagrany maokai jest true terrorem, słabo bądź średnio zagrany maokai jest naprawdę bardzo bardzo bardzo słaby. Tu jest problem w opiniach o nim. Garen? Hmmm... Grałem, as or vs, wcale nie jest godnym rozpatrzenia champem, ewentualnie jako counterpick ale jednak są dużo lepsze picki.

Opublikowano

Według mnie to powinno się więcej zarabiać, riot za bardzo leci na kaskę :( teraz nawet zeby mieć więcej stron to musisz kupować strony na runy :/ OBNIŻAJCIE :D tylko z umiarem albo pozwólcie nam więcej zarabiać//

Ja bym to zmienił tak:

1 wygrana dnia to 250 IP

a średnia taka walka/mecz 30 minutowy ze statami np: 10/3/7 to tak ok. 100 IP a nie 60 :/ Strasznie ciężko się zbiera..

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Ciężko Ci się zbiera, bo to ma Cię przekonać do kupna RP, takie realia chłopie - oni chcą, a nawet muszą zarabiać, żeby utrzymać ludzi pracujących przy tej grze, serwery i inne duperele, które wchodzą w skład tego przedsięwzięcia. Niestety to nie są czasy podstawówki, że wszystko było beztroskie i niczym się nie przejmowałeś... Trzeba to zrozumieć, myślę, że jak Ty zarządzałbyś takim czymś jak "Riot Games" to też byś takie kroki podejmował :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Według mnie to powinno się więcej zarabiać, riot za bardzo leci na kaskę :( teraz nawet zeby mieć więcej stron to musisz kupować strony na runy :/ OBNIŻAJCIE :D tylko z umiarem albo pozwólcie nam więcej zarabiać//

Ja bym to zmienił tak:

1 wygrana dnia to 250 IP

a średnia taka walka/mecz 30 minutowy ze statami np: 10/3/7 to tak ok. 100 IP a nie 60 :/ Strasznie ciężko się zbiera..

Dobra, spełnią Twoje prośby, jak będziesz utrzymywał ich serwery i opłacał pracowników, ok?

Ciesz sie lepiej, ze gra w ogóle jest darmowa -_-

Opublikowano

Hmm.. z jednej strony to dobrze. Mniej IP do zbierania itp, ale za Maokaia to ja bym nie dał nawet 3.1k, strasznie lipna postać. :) Caitlyn.. hmm :) Caitlyn jest BARDZO RZADKO kupowana ponieważ jest ciągle w rotacji.

Hahahah i w tym momecie mozna Cie wysmiac Mao jest jednym z lepszym junglerow dobre CC i epic ulti na tf,y

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Jak mam na rankedzie garena(always last pick) to przegram linie razem z rankedem to jakis shit ;d , maoaki wlasnie kumpel zbieral a tu 4800 i bardzo fajnie mu sie gra best postac caitlyn rzadko pickowana :)

1337

Opublikowano

Rozwaliles mnie -_-

podasz mi junglera z lepszymi gankami od niego?!

W late jego focus na ad carry jak i inicjacja sa niesamowite. A o tego ma niskie cd. Jedynym problemem jest manozernosc, ale roa zalatwia sprawe :D

Ja Ci podam eve jest dobra w gankach ,shoco, noc, ww po 6 lvl, diana jest dużo takich chempów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...