Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obniżone ceny

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobili słusznie, gdyż nie są to postacie, którymi gra się teraz często, mógłbym nawet powiedzieć, że cait jest bardzo rzadko wybierana wśród rankingowych teamów.

Garen... No cóż, trochę zakurzona postać.

Opublikowano

Hmm.. z jednej strony to dobrze. Mniej IP do zbierania itp, ale za Maokaia to ja bym nie dał nawet 3.1k, strasznie lipna postać. :) Caitlyn.. hmm :) Caitlyn jest BARDZO RZADKO kupowana ponieważ jest ciągle w rotacji.

Opublikowano

Ooo właśnie miałem kupić Cait.

Teraz tańsza to szybciej uzbieram.

Mogliby jeszcze obniżyć Fiore.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Hmm.. z jednej strony to dobrze. Mniej IP do zbierania itp, ale za Maokaia to ja bym nie dał nawet 3.1k, strasznie lipna postać.

Rozwaliles mnie -_-

podasz mi junglera z lepszymi gankami od niego?!

W late jego focus na ad carry jak i inicjacja sa niesamowite. A o tego ma niskie cd. Jedynym problemem jest manozernosc, ale roa zalatwia sprawe :D

Opublikowano

Bardzo fajnie, że obniżają ceny, gdyż w ostatnich miesiącach dodali dużo nowych championów, tak więc za 6300 zrobiło się ich sporo. Garen'a miałem zamiar kupywać, a tu za 450 mi wyskoczył, co jest zajebiste, bo według mnie ten champion jest zbyt mocny. Grając przeciwko riven, pierwszy raz garenem (od razu rankeda jebłem) nie dawałem jej żyć, moje combo Q + Autoattack + E zabierałem jej 3/4 hp, na 6lvl tylko ult, pyk, myk, gg wp.

Co do maokaia to też fajnie, bo chciałem zbierać na jakiegoś pro elo junglera a teraz będę miał łatwiej :)

Caitlyn, oj, nie gram nią, nie wypowiem się, bo nawet jej zbytnio nie znam.

fb.com/myrodj

Opublikowano

bardzo dobrze że zmniejszyli cenę maokaja lubię nim grac w jungli zbierałem na niego i jest tańszy i już go prawię mam . :D

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Hmm.. z jednej strony to dobrze. Mniej IP do zbierania itp, ale za Maokaia to ja bym nie dał nawet 3.1k, strasznie lipna postać. :) Caitlyn.. hmm :) Caitlyn jest BARDZO RZADKO kupowana ponieważ jest ciągle w rotacji.

lawl przeciez ta postac to jedna wielka chodzaca masakra.

@topic

powinni czesciej obnizac ceny championow chociaz garen juz raz byl przeceniany.

Opublikowano

Jeśli chodzi o garena to powinien być za 1350.Garen to wytrzymała zdolna do zjechania przeciwnika w chwile bestia.A caitlyn i maokai ciesze się że obniżyli ich ceny caitlyn baaaardzo rzadko widzę makokaia też.Może dzięki temu będę je częściej widać :)

Opublikowano

My chyba nie gramy w tą samą gre.

Cait + Garen = Gówno, Maokai aktualnie jeden z najlepszych junglerów

Opublikowano

Cait gówno? Sam gram cait na rankedach jako ad carry i nie zamieniłbym jej za żadną inną postać... Garen gówno? Kapitalny solotoper i świetna bierna. DMG też nieczego sobie ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Jak dla mnie wszytkie te postacie są dobre w lolu. Soraka też jest dobra (ba, bardzo dobra!) Ma 2 heale, manę i silence. Co do postaci to maokaia kocham, za cait przepadam a garena nawet nie posiadam, ale słyszałem że jest dobry. Nie ma co spinać dupy rzeczami typu [OMFG MAŁOKAJ TO GUWNO (Specjalnie błąd), A KEJTLIN JEST DOBRA OMG WEŹ IDŹ WYJDŹ] itp...

Opublikowano

szymek ma racje ja sam garenem zrobiłem pente wiec napewno nie jest gównem

Wow, a ja Dariusem, a i tak uwazam, ze to gówno. Pozatym a normalu to se mozesz penty robic, bo focusuja tankow -_-

Opublikowano

Ktoś tam wyżej napisał obniżyć fiorę.Pojebało?Bardzo dobra postać,nawet bez feeda carruje gry i jeszcze obnizac?Wiesz ile by tego latało xD?

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Caitlyn pro ad carry. Spory zasięg co daje przewagę na innymi ad carry. Nie wiem czemu tak rzadko nią grają. Przecież jest op. A Maokai hmm też pro : ganki, ulti . Dobry jungler i tank. Dobrze że obniżają bo nowi będą mogli sobie pograć. (Osobiście posiadałem wcześniej te postacie.) Pozdro :D

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

Maokai strasznie lipna postać? Jeden z najlepszych i najbardziej przydatnych junglerów. Jego ulti miażdży w lategame + insta snare z bardzo dużym zasięgiem ;)

Cait może i jest często w rotacji, ale jak chcesz rankeda pyknąć to nic nie zdziałasz. Garen po buffie niezły jest, lecz dalej go nie widuję za często :) Cóż jest to dobre rozwiązanie, ponieważ gdyby nie obniżali cen starszych championów to za chwile byliby sami za 6300, a tak utrzymują harmonię cen w sklepie :) Mogliby zmniejszyć cenę Riven, Vladka :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...