Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBot v1.0.9 Cracked

Pro Gramista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. Podaj link do skanu... ja, jak i większość bez skanu nie pobiore...

Po 2. Podaj link do instalki ibota.

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Plik wygląda na czysty, a crack krąży po sieci już dawno :)

,,Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.''

~ Albert Einstein

Opublikowano

Crack już wgrany ? Już nic nie trzeba robić tylko odpalic ibota ? :D

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Narazie nie testowałem. Pisze z komórki. Zaraz zobaczę na kompie czy działa.

@Edit: "niby" działa ;) nie testowałem czy chodzi itp tylko zobaczylem okienko z cavebotem i wyłączyłem :D Osobiście bardziej polecam TibieAuto.

148193aygnaa2.png

Opublikowano

Narazie nie testowałem. Pisze z komórki. Zaraz zobaczę na kompie czy działa.

@Edit: "niby" działa ;) nie testowałem czy chodzi itp tylko zobaczylem okienko z cavebotem i wyłączyłem :D Osobiście bardziej polecam TibieAuto.

Dobrze prawisz Panie, jednak weź sobie pozór na to że Tibia Auto jest wykrywalna co miesiąc dostaje za nią bany setki osób.

Wiesz dlaczego IBot kosztuje 8$ ? Bo jest niewykrywalny. Aktualna liczba osób będących aktywnych na oficjalnym forum IBota to 15,087

i nikt nie skarży się na bany.

Powoli można nazwać go następca neobota.

,,Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.''

~ Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...