Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę poważnych pytań dla doświadczonych.

PanMaleen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam parę pytań dotyczących edycji.

Mam też prośbę abyście odpowiadali szczerze i inteligentnie. Jeżeli możesz mi pomóc zrób to będę bardzo wdzięczny.

1. Czy można usunąć widoczność Broni i Zbroi. Mam na myśli mamy itemy na sobie lecz ich nie widać na postaci i normalnie działają oczywiście.

2. Zmienić wyglądy 4 postaci na postacie wybrane z pewnej gry. Od razu tutaj czy wiecie czy ktoś się zajmuje robieniem postaci aby sprawnie w grze działały.

3. Podmiana wyglądów skili np. Walnięcie bez podskoku czy coś w tym stylu. Od razu tutaj czy można w jakikolwiek sposób zrobić skile od podstaw i czy są jakieś poradniki.

4. Czy jest opcja zrobienia tak aby : Nasza postac na 1 lvl wygląda jako sura dajmy lecz przy osiągnięciu np. 100 lvl zmieniłby się wygląd postaci a grubo mówiąc inna postac np już nie sura tylko ninja. To taki przykład tylko.

5. Czy gdy wykupię serwer dedykowany to muszę wgrać Pliki od podstaw czy może już coś tam będzie mam na myśli czyste pliki. Może jakieś linki do poradników?

BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA LINKI DO ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIA

A jeżeli ktoś Chciałby mi udzielić pomocy to skype : maleen1234 bądź gadu : 36811781

Dziękuję serdecznie z Góry za pomoc. Oczywiście za udaną pomoc będę nagradzał i to obficie. :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba all zrozumiałem :D

1. Tak Można.

2. Tutaj Do Końca Nie Wiem Ale Chyba NIE.

3. Tak Da Się

4. NAPISZ INACZEJ BO COŚ CIE NIE ZROZUMIAŁEM xD

sygna1q.jpg

Opublikowano

1.Tak można

2.Chyba tak

3.To na 1000% bo widziałem na paru serwerach zagranicznych

4.nwm może questem ale chyba nie

5.Instalujesz na dedyku porty baze i wrzucasz swoje mysql oraz sf moge ci wytlumaczyc na PW lub gg w prof

Opublikowano

1. Czy można usunąć widoczność Broni i Zbroi. Mam na myśli mamy itemy na sobie lecz ich nie widać na postaci i normalnie działają oczywiście.

- Tak, wystarczy źle dodać wpis msm do zbrojki (spróbuj dodać poprawnie a na 100% za pierwszym razem Ci się nie uda i otrzymasz efekt taki, jak chcesz.)

2. Zmienić wyglądy 4 postaci na postacie wybrane z pewnej gry. Od razu tutaj czy wiecie czy ktoś się zajmuje robieniem postaci aby sprawnie w grze działały.

- Czy można.. pewnie że można, ale tego nie zrobisz. Czemu? Bo w przypadku postaci musisz przeedytować połowę plików np. trzymanie miecza. To robota na kilka ładnych miesięcy jeśli ogarniasz 3ds MAX.

(ogólnie jest to głupota)

3. Podmiana wyglądów skili np. Walnięcie bez podskoku czy coś w tym stylu. Od razu tutaj czy można w jakikolwiek sposób zrobić skile od podstaw i czy są jakieś poradniki.

- Możesz.. wystarczy w notepad++ odpalić skill i tam masz wpisy dotyczące tego jaki efekt ma być wykorzystywany. Przykładowo nie podoba Ci się podskok to wywalasz fragment tekstu, który za niego odpowiada i już tego nie ma. Zapewne będzie to głupio wyglądało, bo nie uda Ci się tego optymalnie ustawić.

4. Czy jest opcja zrobienia tak aby : Nasza postac na 1 lvl wygląda jako sura dajmy lecz przy osiągnięciu np. 100 lvl zmieniłby się wygląd postaci a grubo mówiąc inna postac np już nie sura tylko ninja. To taki przykład tylko.

- Możesz napisać quest, który po wbiciu 100 lvl sprawi, że zostanie zmieniona profesja postaci z np. sury na wojownika.

5. Czy gdy wykupię serwer dedykowany to muszę wgrać Pliki od podstaw czy może już coś tam będzie mam na myśli czyste pliki. Może jakieś linki do poradników?

- Tak jak już ktoś napisał, wszystko wgrywasz sam. Serwer otrzymujesz z wgranym systemem operacyjnym. To tak jakbyś zrobił format swojego komputera i liczył na to, że będą tam zainstalowane gry :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...