Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minelive [24/7] [no-premium] surv/fb/cre sg

Tilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym zajebistym serwku sa dwa nowe eventy!!!Jeden na napisanie ksiazki nagroda 20k i event na najladniejsza dzialke nagroda druga dzialka za free!!!!A dla vipow dzialka 40x40!!!Kupcie VIPa a jest szansa ze bedziecie miec az 2 dzialki VIPowskie, ja juz ostro wzialem sie za budowe domu. Moze druga dzialeczka VIP juz na mnie czeka^ ^ zapraszam i zycze powodzenia w budowie!

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż jako właściciel mogę tylko potwierdzić powyższe posty i zaprosić was na nasz zajebisty serwer Minelive :-)

Forum spływa na dno, pozdrawiam

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Fastem wbijac na serwer!!!! Event na działki juz dobiega konca ostatnia okazja aby wygrac dzialeczke za free, albo napiszcie ksiazke i wygrajcie do 100k septimow!!!!! Aktualnie odbywaja sie eventy, konkursy w ktorych do wygrania diamenty szmaragdy i kwoty od 50k do 100 fast fast fast!!!!!. Konkursy dzisiaj trwaja do 20 i kazdego dnia od 16 do 20. Szybko rejestrowac sie i grac!!!!! Wygrajcie co sie tylko da!Powodzenia!!!

Opublikowano

Zapraszamy na kolejne eventy, aktualnie trwa "labirynt" kolejne już czekają :-D

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Wczoraj lacznie na eventach wygralem ponad 60k!!! Pierwsza osoba ponad 150k, wchodzic i grac nie ma na co czekac, kolejne eventy czekaja spleefy tory przeszkod labirynty i wile innych a nagrody nie do opisania!!!!Zapraszam!

Opublikowano

Ehh, daj swoje IP na PW (te na którym grałeś [dostałeś bana])

Bo nie chce mi się szukać ;P

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Wbijać, dobijamy do 15 graczy, bedzie zajebiaszczy event z wyjatkowymi nagrodami ^^

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Wbijac wszyscy na serwer trwaja budowy nowych konstukcji i zabaw na eventy!!!Loch tory przeszkod igrzyska nieglugo wielkie otwarcie nie przegapcie tego!!!!!!!Do wygrania specjalne nagrody dzialk diaxy szmaragdy rangi i wiele wiele wiele wiecej wbijac zapraszam!

Opublikowano

Repcak, UB poszło, pamiętaj, że masz się stosować do regulaminu.

Brawa dla moderatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...