Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Drop Sura Wp

zix-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam dropka w fazie tworzenia jest 41 lvl czarowane/czarowana m3 , wirek 6. Jako że robię go od kilku dni mam oddane dopiero 4 ząbki orków ale biologa jak i ku czytam na bieżąco zrobiłem mu również buffka , jak narazie 35 lvl blogo m2 pomoc m1.

Eq:

Fms +9 sr 36 smierci/potwora +4

yy +7 2 k pz 4 na magie uchylki speeda +3

butki/naszyjnik 2 k pz

srebrna +9

ebo +9

dzik 20 na zwierzynę.

Zastanawiam się co zmienić żeby dać radę oraz jaki lvl 52 czy 54 a może niższy?Buffy również czytam ku.

Przepraszam za nieład proszę o podpowiedzi oraz pisać w razie jeżeli czegoś nie dopisałem.

Opublikowano

Lol nie rozumiem o co chodzi

Zastanawiam się co zmienić żeby dać radę oraz jaki lvl 52 czy 54 a może niższy?Buffy również czytam ku.

Wytlumacz lepiej bo to nie ma sensu o.O

Opublikowano

Zastanawiam się co zmienić w eq żeby dawać radę oraz na jakim lvl już atakować lorda.

Przypominam również że na buffie też czytam Ku.

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że minimum to 400 defa + 10 dodane do pz w jakims itemku ( zrezygnuj ze srebnej a zmiast niej kup branze 10 do pz), skile wbij do m4 minimum i zamiast wirka daj strach i zostan na 52 wtedy mobki jeszcze atakuja, do tego bufki po 29% i bierzesz caly spot:). Pozdrawiam

rychu.jpg
Opublikowano

bransa do pz

tarcza z nno , wystarczy bojowa +6?

helm z regeneracja i na zwieżaki?

pamiątki mają być skończone

54 lvl

Tyle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...