Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]problem z netem

sebka32414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam wielką prośbę żeby żaden mod-administrator nie usuwał tego postu dlatego że jest w złym dziale ponieważ nie znalazłem działu który choć trochę przywiązuje się do mojego tematu.

Mam problem ponieważ gdy wyłączam komputer i np za godzinę go znowu uruchomię internet nie włącza się gdy wyszukuje problem piszę że kabel nie podłączony i karta sieciowa ma problemu

jednak gdy znowu zresetuje komputer problem znika nie zawsze to idzie za pierwszym razem ale czasem się uda :) Rozumiem że znajdą się tacy co powiedzą że to nie problem grunt że się włącza wgl ale resetować tak ciągle to sporo czasu zajmuje komputer loguje mi się jakieś 2 minuty pomimo dobrego sprzętu nie chcę rozpisywać jaki ale wyjaśnić mogę że najnowsze gry idą bez problemu na full wymaganiach.

Teraz do was pytanie co to może być że raz karta sieciowa działa a raz nie i od czego to zależy

Całkowicie rozumiem że to temat problemy z grami ale nie znalazłem innego tematu związanego z tym problemem a korzystam tylko na MPC Forum jeśli chodzi o problemy

Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi i przede wszystkim sensowne :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...