Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] odnośnie Ps.

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Przymierzam się do zakupu mojej pierwszej ''czarnulki''. Moje pytanie brzmi : Jaką grę polecacie na pierwszą, by wczuć się w pada. Myślałem nad Killzone 3 / Battlefield 3 / Uncharted 2/3.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Killzone3 jest świetny ale potrafi się szybko znudzić, jedynym minusem gry jest mała ilość map i broni ale za to największym plusem jest jednak klimat gry i nawet śmiem stwierdzić że jest to najlepszy wybór jako pierwszy FPS na konsolę PS3 gdyż łatwo się nauczyć grać, mi osobiście zajęło to z 2 godz i po tym czasie już znajdowałem się w najlepszej trójce graczy na pokoju a był to mój pierwsze FPS na konsolę na którego się przemogłem, teraz pykam sobie w MW3 bo BF3 mi jakoś nie poszedł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Uncharted, cała saga na pewno, killzone, red dead redemption, prototype.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak jak sam zaproponowałeś. Ale poleciłbym Ci Uncharted, wszystkie 3 części. Battlefield jest moją ulubioną grą, ale tutaj trzeba już trochę umieć grać. Na początek Uncharted jest świetny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...