Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] BigPoint Kłamie? nic nowego...

riko2904

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem Ticketa z problemem http://pl1.darkorbit...e&loginError=99 pytając co się stało okazało się cytuje

Support: Szanowny(a) Graczu,

Według danych z konsoli systemowej Pana/Pani konto działa całkowicie poprawnie.

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na koncie dochodzi do naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Ja:

Mam jedno pytanie a gdzie ostrzeżenie? Od razu pernament ?

Support:

Szanowny(a) Graczu,

A czy my pierwsi złamaliśmy OWH? Skoro Pan się z nim nie liczy to my również nie będziemy trzymali się zasad.

Ja:

To czyli system ostrzegania jest fałszywy? Czyli okłamujecie Tysiące

ludzi to po co zostało to wymyślone ? Jak tak jest tworzona gra to

życzę dużych zarobków.

Support:

Szanowny(a) Graczu,

A Pana złodziejstwo jak należy określić?

Ja:

Ale tysiące ludzi przestrzegają wasz regulamin który jest stworzony na

kłamstwach, dostosowałem się do waszego regulaminu i bylem świadomy

ożywając bota mogę dostać pierwsze ostrzeżenie, pierwsze ponieważ

wcześniej nie dostałem żadnego.

Support:

Szanowny(a) Graczu,

jeżeli ktoś nas okrada to nie będziemy tego w żaden sposób tolerować a wręcz zastanawiamy się nad zgłoszeniem tego przypadku do prokuratury.

Ja:

To proszę mi wyjaśnić do czego został stworzony system kar do BOT

USERÓW? Wszscy którzy "bocą" nie lepiej? od razu pernament bez żadnych

ostrzeżeń.

Support:

nie będziemy tłumaczyć się ludziom nie szanujących prawa.

Opublikowano

hahaha bugpoint to od zawsze kłamcy..

Rob nowe konto i boć ja mam konto 14dni stara fe. 24/H BOT LATA PO 2-1 :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

stara pomagała Ci to pisac ?

ahhah dobre w przeciwieństwie do ciebie umie pisać na poziomie

Zacznijmy od tego ile czasu miało to konto ?

Hmm jakieś stare

Opublikowano

w przeciwienstwie do Ciebie riko mam kurwa mózg.

"

jeżeli ktoś nas okrada to nie będziemy tego w żaden sposób tolerować a wręcz zastanawiamy się nad zgłoszeniem tego przypadku do prokuratury."

rozprawa w sadzie " XX XX latał na bocie dnia tego i tego... 10 lat ! "

buahahahaha

debile, pl support moze ssac a nie zastanawiac sie nad takim czyms, kurwa sam to pisał -.-

Opublikowano

Ciekawa lekturka. W sumie, nie ma sie co zalic. Moim zdaniem BP ma juz dosc bociarzy i ma wyjbåne na wasze ciagle placze o banach za boty.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Szczeże to nie mam żalu o bana tylko o to że mi nie wyskoczyło okienko ze mam np ostrzeżenie np 1 tylko perm bez informacji

Też mnie to rozbawiło w wiezieniu siedzi kolo jakiegos zabójcy i pyta cie za co siedzisz BOCIŁEM W DO!! HAHAHAHA

I troszkę żal tego 1,5 mln uri 300mln kredytów i podwójnych wrót full elitki

JAK TU PRZESTRZEGAĆ PRAW JAK SAMI JE ŁAMIĄ

Opublikowano

w przeciwienstwie do Ciebie riko mam kurwa mózg.

"

jeżeli ktoś nas okrada to nie będziemy tego w żaden sposób tolerować a wręcz zastanawiamy się nad zgłoszeniem tego przypadku do prokuratury."

rozprawa w sadzie " XX XX latał na bocie dnia tego i tego... 10 lat ! "

buahahahaha

debile, pl support moze ssac a nie zastanawiac sie nad takim czyms, kurwa sam to pisał -.-

Ty się lepiej nie odzywaj ,lepiej ić do szkoły dzieciaku ,to jest forum dla ludzi ,którzy udzielają się i piszą w nawet najgłupiej zaczętym wątku.

To forum się niszczy właśnie przez takich neosów jak ty... <_<

Opublikowano

Ty się lepiej nie odzywaj ,lepiej ić do szkoły dzieciaku ,to jest forum dla ludzi ,którzy udzielają się i piszą w nawet najgłupiej zaczętym wątku.

To forum się niszczy właśnie przez takich neosów jak ty... <_<

buahaahh jeszcze miesiac wakacji ciulu, noo spierdalaj pisac tematy jak uciekac przed graczami xD

Opublikowano

Hmm... Bugpoint pokazał swoje. Widocznie zarobki drastycznie maleją, bo nie dają już warnów, a permy od razu -,- I tak będzie. Bociarzy jest mnóstwo, kasy coraz mniej. I co mamy? Bum, bany :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wisienką na torcie jest ten kwiatek:

jeżeli ktoś nas okrada to nie będziemy tego w żaden sposób tolerować a wręcz zastanawiamy się nad zgłoszeniem tego przypadku do prokuratury.

Co ma piernik do wiatraka? Co za debile pracują w tym supporcie? ;)

Co ma jakiś śmieszny regulamin jakiejś korporacji do prawa?

nie będziemy tłumaczyć się ludziom nie szanujących prawa.

Prawa, czego? Jakiego? ;) Prawa republiki Kongo? Prawa homoseksualistów do pokazywania siępublicznie? Prawa wróbli do zakładania gniazd pod strzechami? Czy jakiegoś innego prawa? :D

Mam nadzieję, że ktoś, kto te kwiatki wymalował przeczyta ten post i zrozumie, że jest zwykłym ignorantem i głupcem :)

Jeśli uważają, że jakiś regulamin stanowi prawo, to gratuluję megalomanii, ciemnoty i wyobraźni.

Serdecznie pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

gówno ci zrobią

p.s. nie wieże , że to napisali , jeśli tak to wklej nam kopię wiadomości z MAILA , oczywiście zamaż adres itp. , wtedy ci uwieże

Opublikowano

778862480_nosz_kurwa_mac.jpg

załamka kurwa pojebany support ! gdzie ostrzeżenie ? kłuć się dalej taka moja rada!

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

BU ha ha . Widać że BP sobie robi z nas jaja . Wo gule jak dawają Perma to niech chociaż o tym poinformują . No a co do BP i dobrze że coraz mniej zarabiają morzę wtedy zmądrzeją . Bo na chwile obecną tylko o kase im się rozchodzi a nie o dobro graczy . Do schodzi na psy każdy to zauważył PEWNIE. Ceny są bardzo zawyżone w "DO" . No niestety tak bywa ... A szkoda aż odchodzić z Darka , gdyż sami przyznacie że to na prawdę fajna gierka .

Opublikowano

Ale mają rację, nikt cie nie zmusza do bocenia.

A w OWH, pisze też o tym. System kar już nie istnieje, teraz jest perm.

Opublikowano

Ludzie, wy serio wierzycie w takie bzdury? Pomyślcie, czy każda wklejona rozmowa "z supportem" jest prawdziwa.

Opublikowano

Proszę ss'y, bo inaczej spora część ludzi nie uwierzy:)

Nawet przeszła mi myśl przez głowę, że to prowokacja supportu, ale z 2 strony to moje konto, które tydzień temu sprzedałem kolesiowi zbanowali permem, a koto od maja.

Gdyby w 2010 roku tak robili to by pewnie mieli 2k+ na pl1 itp...(jakby jeszcze ogarnęli update'y i kerkavy itp.), a tak to już mogą se dupę podetrzeć tymi banami:D

A do prokuratury za co?

Za łamanie śmiesznego OWH?

Oni pewnie nawet nie wiedzą jak po IP znaleźć adres(ja też, ale oni niby takie "szpece" to powinni wiedzieć niby:D), ew. pójdą do sądu i co? Będzie kara 50zł + koszty procesu? Albo umorzenie z uwagi na małą szkodliwość czynu?(czy jak to tak by mogły być:D)

Pozdro:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

To jest śmieszne :O co zrobi ci prokurator np. (Oskarżony bocił na serwerze PL3 proszę o stosowną kare dla niego :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...