Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Elf1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z gra need for speed world a dokładniej z prywatnymi wyścigami, mianowicie mam wśród przyjaciół osobę która chce zaprosić na prywatny wyścig lecz gdy dochodzimy do wysłania zaproszenia to brak jakiejkolwiek reakcji tzn pisze za czacie ze osoba dostała zaproszenie itp a jej nic nie wyskakuje, dodam ze graliśmy dzień wcześniej i wszystko ładnie działało a teraz nagle taka lipa, proszę o pomoc i pozdrawiam.

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Opublikowano

Pewnie ta osoba ma w opcjach zaznaczone, że odrzuca jej automatycznie zaproszenia do prywatnych zawodów, niech odznaczy tą funkcję i będzie ok.

Opublikowano

opcje spolecznosc jedziesz na dol i pisze ci automatycznie odrzucaj wszystkie zaproszenia do grupy ustawiasz na wyl i tyle wylacz tez odrzucanie do prywatnych meczow

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...