Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem tekstury się nie wczytują

Elf1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą metin2, gdyż przy uruchomieniu klienta gry pojawia się lista serwerów i jest wszystko ok , klikam na serwer loguję się i w momencie gdy pojawia się wybór postaci zaczynają one migać i są przezroczyste. Następnie loguję się do gry a tam tekstury jak by się na siebie nakładały postaci nie widać tylko jej cień i wszystko strasznie się tnie. Sprzęt z którego korzystam może nie jest rakietą gdyż jest notebook acer aspire one d270 grafika 256 mb intel graphics jakoś tak 3,5gb ramu ddr3 dysk 750gb i windows xp service pack 3 proffesional 32 bitowy...;x no ale metina powinien udźwignąć . Dodam jeszcze że już próbowałem odpalać klienta ze zgodnością z win xp sp2 , sp3 , uruchamialem jako administrator , zmieniałem rozdzielczości ekranu jak i gry , reinstalowalem metina i dalej nic. Proszę o pomoc i z goory dzięki . Pozdrawiam

@down

Nie.

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Opublikowano

lub po prostu zaktualizuj stery do karty graficznej, to glowny problem , sam mialem kiedys po formacie jak mialem tzw "snieg" zamiast wyboru serwerow

­

Opublikowano

Hm, 256mb grafy to srsly mało. Może spróbuj na mniejszej rodzielczości .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...