Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monster World na FB-hack na monety i punkty

mariuszb70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy za pomocą programu "Charles web debbuging" wyedytować request do serwera w AMF w sekcjii "body" w linijce "amount" zmienic wartość na ujemną (-999999) podczas sprzedaży czegokolwiek ze swojego magazynu DEKORACJI (to jest niezbędny warunek).Żeby to zrobic trzeba założyc w Charlesie breakpointa na http://api.live.monsters.wooga.com.

Miłego Farmienia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naoglądałem się na ten temat chyba 1000 filmów na YT. I powiem, że chyba już to nie zadziała, próbowałem i na Mozilli i na GoogleChrome i na tym i na tym pupa. Chyba, że źle coś robie. Jedynie co działa to CheatEngine ale to nam daje xxx monet ale tylko wizualnie, po odświeżeniu strony wraca nam do normalnego stanu.

Opublikowano

Znalazłęm jeszcze sposób na woogoo i misje .Woogo nabijamy przy sprzedaży dla Roberta-musimy posiadać około 2-3 razy więcej roslin niż sprzedajemy(to nam zapewni poprzedni trick), powtarzając (repeat advanced) pakiety Customers Controller.add i Customers Controller.trade w strukturze połączenia.w pola wartości wpisujemy góra 1000 i dól 100.Musimy to zrobic w miare szybko przy sprzedaży ale tylko wtedy jak Robert dodaje do transakcji woogoo.Jak powtórzymy(może lekko zamulić komputer) czekamy jak Robert wróci i odświeżamy stronę.Zabierze nam dwa - trzy razy więcej niz Robert chciał ale dorzuci nam w zależności od ilości od 100 do 150 woogoo.Analogicznie da się ta wykonywać misję polegające na sadzeniu tylko tam powatrzamy ....plant i .harvest.Logicznym jest żeby roslina urosła uzyc róźdżki bo wtedy wiemy jakie pakiety powtórzyc.Analogicznie działa też w misjach polegajacych na pomaganiu znajomym z gry.Trzeba znależć pakiet odpowiadający i powtórzyć.

Dorzucam się do prośby :)

Zrobiłem ten breakpoint i nie wiem co dalej?? To trzeba mieć mozille do tego czy googlechrome tez moze być?? Proszę opisz to dokładniej;)

Logiczne jest że podczas połączenia przeglądarka musi korzystać z proxy, ja uzywam Opery gdzie pod F12 mam szybką konfigurację.Możecie też użyć w Charlesie w zakładce "proxy" windows proxy albo Firefox proxy, ustawia proxy automatycznie.Tylko poźniej trzeba je ręcznie wyłączyć. Zobaczycie wtedy w Charlesie pakiety do edycji,dolne zakładki w duzym oknie tam jest AMF edycja amount i execute.Działa przed chwila sprawdzałem.Tutaj macie screena na dowód http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c52e69ff6a2812ab.html
  • 1 rok później...
Opublikowano

Próbowałem na różne sposoby te z YouTube i ten tutaj z forum, ale to chyba już nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...