Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena?

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , facetka zadała nam prace domową (4.09.2012r) na ileś tam kartek 2-3 na 6.09.2012 r. i ma prawo postawić kose ? (1 klasie technikum).?

/zakaz handlu

Opublikowano

Siema , facetka zadała nam prace domową (4.09.2012r) na ileś tam kartek 2-3 na 6.09.2012 r. i ma prawo postawić kose ? (1 klasie technikum).?

W Technikum takie prace to codzienność, przyzwyczaj się do tego. Tak ma prawo wpisać Ci jedynkę za nieodrobienie pracy domowej.

Opublikowano

W niektórych szkołach jest tydzień albo dwa ochrony, jedynki nie mogą wstawić, ale jak u was tak jest to zawsze nauczyciel może tak zadać prace domową w tym okresie ochronnym a ocena wstawić już po tym okresie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A dlaczego niby ma nie dać Ci pały za brak zadania? To nie jest gra komputerowa, że nie można spawnować :D

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

temat bez sensu, przecież nawet w podstawówce dawali jedynki za brak pracy. gdyby pytał się gość ktory ma 10lat to bym się nie dziwił, chłopie ty chodzisz do technikum i takie pytania zadajesz?

Opublikowano

Może. Ja mam zajebiście bo w szkole system pkt. Nie ma ocen. 100 ptk możesz zdobyć. Sprawdzian x2 po 20 pkt, x2 po 10 kartkowki itd i potem progi sa na ocene koncoworoczna.

Opublikowano

a dlaczego by nie miała postawić przeciez już rok się zaczął brak pracy 1 zrobiona to + Ci postawi

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...