Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban m2bob

Arkado1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawie moj problem

pobralem m2boba kilka dni temu zrobilem sobie sure 30 lvlv (na m2bobie expil) pocilem na nocke fisha zlowil 10 malzy (piekna sumka) rano mysle jade do sql to tez puszcze moze jeszcze z 5 zlowi noi tak zrobilem po powrocie dostalem bana nie zmartwilem sie tym

Jednak zrobilem szybko nowe konto wbilem 5 lvl na dzikuski puscilem wbij 18 zrobilem zbroje na 18 zrobilem czarowane m

wiec dzikuski cala noc ( nie expil bo braklo kaski i gonil m1 potki-->spot-->m2-->spot wiec neiexpil wbil 25 lvl rano wlozylem na konto 500k zeby kupil sobie potek i poszedlem do sql ustawienia bota anti ban mam poustawiane ze ma rlgnac jak gm szepnie/podejdzie itd czy nawet gracz to zmieni ch wracam ze sql a tam znow ban i niewiem o co chodzi m2bob ma takie slabe obejscia hackshielda czy poprostu cos niegra

Napiszcie mi pls co mam zrobic ^^ bo 2/3 konta bana to nic i tak wsumie tylko sam bot expi wiec nieszkoda ale jednak to denerwujedajcie pls motyw jak mam zrobic czy mzoe byc to spowodowane podobnym loginem do poprzedniego konta czy cos?

Z gory dziekuje.

ps;sorry za ort ale na szybko pisze

@edit czy moze to jest spowodowane tym ze wlaczalem normalnie a nie jako admiin??

Opublikowano

Najpierw powinieneś znaleźć obejście do hackshield'a, w przeciwnym razie ciągle będziesz dostawał bany, ponieważ on wykrywa każde zmiany w plikach w folderze z metinem. Dopiero po zablokowaniu hs'a będziesz mógł swobodnie grać na m2bob.

Opublikowano

Najpierw powinieneś znaleźć obejście do hackshield'a, w przeciwnym razie ciągle będziesz dostawał bany, ponieważ on wykrywa każde zmiany w plikach w folderze z metinem. Dopiero po zablokowaniu hs'a będziesz mógł swobodnie grać na m2bob.

obecnie nie ma obejścia.. a m2boba nie dodajesz do folderu z metinem.

po prostu GM cię nakrył ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...