Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MjCraft[RPG+Rody][Klasy][Autorskie Pluginy][TS3,Forum]

Stande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm, tylko moze ocenisz serwer po tym jak skonczymy go testowac?

Pisalismy ze dopiero Budujemy rody i bedzie mozna dolaczyc, wiec jesli masz ocenic serwer po 10 min gry to dziekuje bardzo

Opublikowano

Technik MoRs rozdaje itemy swojemu "kuzynowi" i jego koledze. Nie jakies EQ czy cos tylko spawn eggi. A oni sobie myk myk nabijają levele. Nie polecam ponieważ jak mu to powiedziałem zaczął ich bronić i wmawiać mi że mam x-ray i inne "hacki" bo ich zabiłem z zaskoczenia jak sobie farmili. Jak już pisałem szczerze nie polecam.

Opublikowano

Hahaha. MoRs???? Po 1 mam nawet 2 swiadkow ze najpierw napisales ze maja enchant eq i ty zabiles ich na 4 hity. Po 2 Czemu co 20 sek zmieniales zdanie, najpierw powiedziales ze maja enchant eq jak zapytalem sie jak to mozliwe zebys ich zabil na 4 hity skoro maja enchant eq powiedziales ze mieli tylko miecze, a potem zmieniles zdanie i powiedziales ze jeden mial skorzana zbroje. Po 3 Nie badz dzieckiem i nie placz. Po 4 Pomysl logicznie po co mialbym dawac im eggi skoro komenda moge dac im z 50lvl???.

Po 5. Nie placz dlatego ze cie podpalili

Jak widzisz mam tu niezbite dowody ze jestes oszustem. Jesli masz nas oskarzac bez podstaw to przed wyslaniem komentarza kliknij taki x w prawym rogu. Ja nie jestem jakims "frajerem" ktory da obrazac siebie i serwer.

Opublikowano

Hahaha. MoRs???? Po 1 mam nawet 2 swiadkow ze najpierw napisales ze maja enchant eq i ty zabiles ich na 4 hity. Po 2 Czemu co 20 sek zmieniales zdanie, najpierw powiedziales ze maja enchant eq jak zapytalem sie jak to mozliwe zebys ich zabil na 4 hity skoro maja enchant eq powiedziales ze mieli tylko miecze, a potem zmieniles zdanie i powiedziales ze jeden mial skorzana zbroje. Po 3 Nie badz dzieckiem i nie placz. Po 4 Pomysl logicznie po co mialbym dawac im eggi skoro komenda moge dac im z 50lvl???.

Po 5. Nie placz dlatego ze cie podpalili

Jak widzisz mam tu niezbite dowody ze jestes oszustem. Jesli masz nas oskarzac bez podstaw to przed wyslaniem komentarza kliknij taki x w prawym rogu. Ja nie jestem jakims "frajerem" ktory da obrazac siebie i serwer.

Po 17546754. Po co mam płakać jak nie miałem itemów bo 5 minut wcześniej padłem. :> a spawn eggi leżaly na ziemi jasno-niebieskie w kropki
Opublikowano

Wiesz mozesz sobie mowic co chcesz ale ja wiem swoje. Jesli co 20 sek zmieniasz zdanie co do ich eq no to lepiej nic nie mow.

Opublikowano

Ani razu nie zmieniłem zdania, bo dla ciebie "enchantowane itemy" znaczą cały sprzęt to już nie moja wina. Ja to rozumiem jako kilka itemów.

Opublikowano

Powiem tak skoncz spamic. Mam 2 swiadkow nie pasuje nie graj. Pisz mi na pm a nie nabijasz posty. Wiesz co skoncz. Jestes dziecinny i tyle, juz przestan. Ja nie mam zamiaru z toba pisac. Podalem dowody a ja jakos niewidze zebys mial jakies.

@Down

skoncz to bezsensowne nabijanie postow. Dowody napisalem powyzej. Mam 2 swiadkow. Oraz dlaczego mialbym im dawac eggi skoro moge im dac lvl 50 komenda, albo nawet wszystkie dostepne skille???

Opublikowano

Nie polecam.

Demon ma cheaty,jak sie zglasza administracja wychodzi z gry.

Administracja nieogar.

Na początku było nieźle,serwer dobrze zrobiony,ale administracja nic nie robi z cheatami.

POGRATULOWAĆ IM.

mca.png
Opublikowano

A czemu?

Bo to wszystko prawda?

Jak to Demon w wodzie się teleportował na wojowniku?

Jak to używał killaury?

Hmm czyżby kolega z reala administracji?

To by wiele wyjaśniało

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...