Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Do Metina.

koksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chodzi mi o pliki do metka konkretnie.Do privi servow ale tak zeby to niezajelo duzo czasu.Mianowicie chodzi mi oto rzeby nieśćągać dwóch metinków tylko poprostu wystawić te pliki na jakimś chośćie chodzi mi o takie pliki jak:

Atlantyda

Bronie na 80lvl+

I lodowa ziemia bo zauważyłem że na kilku P.serverach niedziała lodowa ziemia na spolszczeniu.

A więc jak ktoś wie to niech da linka jeśli coś takiego jest albo niech to poprostu powstanie.

Muj pomysł na to jest taki aby ktoś z metina zzyt2 jeśli go posiada na kompie . Skopiował wszystkie pliki z folderu "pack" oprucz pliku "Index"

i wrzucił to na rapid share to napewno uprościło by życie player'om.

Big ThX;]

Opublikowano

No ale wlaśnie ja nieposiadam na kompie tego metka... zeby wyciąć te pliki i niechce go sciągać bo to zajmuje 2 h a tak ktoś by zrobil wlasnie te pliki w 1 paczce bez reszty i to by zajelo 10 min a nie 120min;p

Czaisz?

Opublikowano

Ehh.. Weź słownik do ręki ;//

sryy za Off top..

@edit.

Na google poszukaj moze znajdziesz ^^. A i sprawdź też w " Metin2 - Tworzenie serverów prywatnych " Może tam będzie.

proq.png

Opublikowano

w podpietych jest program chinski co sie sciaga z stala predkoscia internetu troche skacze bo to jakby torrent al eraczej nikomu nie bedzi echcialo sie calego packa uploadowac zwlaszcza mnie net 512kb/s upload cos kolo 25 kb/s

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

• Dodaj nową pozycję...