Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trochę o IPTABLES

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po twoim komentarzu jaki modelator dobrze przeniósł temat :) mój bład ze dodałem w tworzeniu serwerów xD ale jakiś mod z MPC wrzucił to do bazy danych zamiast do linux'a xD chodz wyraźnie prosiłem aby dodać do odpowiedniego działu :P

dobrze panie Sensual to że ''Sevix'' dodał jeden z quest taki jak był u was na serwie to od razu miałem wasze pliki ?

chcesz o tym pogadać zawsze jestem na ts3.org.pl, Deco ? kto to ? twoją prace?? twój serwer przed startem się rozsypał.... wy mieliście miliardy bugów na serwie ja miałem włam każdy ma jakieś problemy przy pierwszym projekcie tylko zobacz ja się rozwijam a ty nadal stoisz w miejscu i szukasz szczęścia na mpc...

Dlaczego napisałem temat ? liczyłem ze jakiś mod zabierze mi chodź 5% dlaczego nic nie opisze szczegółowo ? bo to jest forum nigdy nie znalazłem tu nic co by mi się przydało, wiec po co mam zostawiać jakieś mega przydatne informacje ?

co ty pierdolisz? pliki kupil sevix i wy na nim serwer postawiliscie ;) a ten tut jest warty kosza bo ty masz takie pojecie o tym jak badar.

Opublikowano

co ty pierdolisz? pliki kupil sevix i wy na nim serwer postawiliscie ;) a ten tut jest warty kosza bo ty masz takie pojecie o tym jak badar.

Rozwijasz się? Chyba Weles się rozwija bo prócz reklamy na youtube i banowania w grze nie robisz nic.

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...