Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Działo i wieża w KT

Seba1975PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak myślicie, co lepiej najpierw przebadać w KT: lepszą wieżę z mocniejszym pancerzem czy lepsze (dłuższe) działo 10,5 z lepsza penetracją? Bo to dłuższe działo chyba można zamontować w starej wieży? Gąski mam już nowe.

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Najpierw wieże potem działo, na stockowej wieży nie da się grać każdy bije w wieże i nawet piąty tier ci ją przebije :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wieżyczka gdyz czesto kiedy Ci ona wystaje to ludzie w nia strzelaja, Z lepsza nie beda przebijac. Dzialko na później.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Witam.

Ja bardziej staram się walczyć na dystans, ale nie zawsze to wychodzi :( Odblokuję sobie jednak najsampierw wieżę. To krótkie 10,5 też daje radę a stockowa wieża jest trochę za papierowa jak na ten czołg.

Dzięki za rady.

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

@Up

Nie radze grać z krótką 105 nie jest ekonomiczna, za pocisk 1k, celność taka sobie, a penetracja mniejsza od 88.

Podsumowując jak chcesz zarabiać tym czołgiem to dopóki nie będziesz miec długiej 105 graj z 88 ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

No. Zarabiać nim to by było fajnie... Na razie to staram się jak najmniej tracić :) Choć i zdarzają się bitwy po których jestem kilka ładnych tysięcy do przodu :)

Wystarczy przeżyć i coś tam skubnąć i już jest dobrze :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Z długą 105 nie mam problemu z wyjściem na +, czasem się zdarzy że wyjdę na minus ale to po 1k, jak jest porażka to częściej na zero ale na zwycięstwach zawsze na plus minimum 5k ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...