Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która liga najlepsza?

Ray1902

Liga  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która liga najlepsza?

• Primera Divison - Hiszpania
      19
    • Premier League - Anglia
      39
    • Liguie 1 - Francja
      1
    • Primeria Liga - Portugalia
      0
    • Serie A - W?ochy
      3
    • Ekstraklasa - Polska
      10
    • Bundesliga - Niemcy
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hiszpańska bez dwóch zdań. Grają tam najlepsze kluby :

1. Barca (Top 1)

2. Real (Top 2) toleruje ten klub mimo, iż jestem za Barcą. Kocham El Clasico .

Visca El Barca <3

Szanujmy El Clasico ! Nie obrażaj Barcy ani Realu !

Opublikowano

Wg. mnie najbardziej nieprzywidywalną i wyrównaną ligą jest Premier League, choć ja zagłosowałem na Primera Divison ponieważ gra tam mój ulubiony klub, a poza tym są ciekawe rywalizacje pomiędzy Barcą a Realem.

David Villa ♥

Neymar da Silva Junior ♥

FC Barcelona ♥

Opublikowano

Angielska i Niemiecka - tam zajebiście graja

Szczególnie Bundeliga - twarda, wyrównana i zaskakująca :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Angielska. Dlaczego pisać nie musze ponieważ można to przeczytać do góry.

No i Liverpool jest z BPL ; )

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Choć jestem kibicem Realu to bez dwóch zdań stwierdzę, że najciekawszą ligą jest angielska. O wiele bardziej wyrównany poziom, wiele więcej klasyków. W Hiszpanii o mistrza od kilku lat bije się tylko Real i Barcelona.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Angielska - najbardziej nieprzewidywana, ciekawe zespoły, a co najciekawsze każda drużyna ma szansę na zwycięstwo z najlepszymi klubami tej ligi.

Podzielam to zdanie.

Choć jestem kibicem Realu to bez dwóch zdań stwierdzę, że najciekawszą ligą jest angielska. O wiele bardziej wyrównany poziom, wiele więcej klasyków. W Hiszpanii o mistrza od kilku lat bije się tylko Real i Barcelona.

To się raczej nigdy nie zmieni, wcześniej jeszcze coś mogły osiągnąć Valencia czy Sevilla lub Athletico.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Głos oddałem na Premier League, ponieważ gra tam Chelsea no i o mistrzostwie decyduje nie jeden mecz jak to jest w Hiszpanii tylko wszystkie... ;) Często ciekawy pojedynek jest nawet w starciu lidera z zespołem z końca tabeli... ;)

Szkoda, że nie można oddać dwóch głosów, ponieważ Polska liga też jest ciekawa... Niekoniecznie klasyki czyli np. Legia - Wisła, bo często inne zespoły potrafią zagrać dobrą piłkę... No i nie zapominajmy o zapleczu ekstraklasy czyli 1 lidze... ;) W zeszłym roku co się działo w czubie przy końcu sezonu... Pogoń, Piast, Zawisza, Termalica, tam też są mecze na wysokim poziomie... ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Premier Ligue :)

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Moim zdaniem i jakiś portal twierdził (chyba hiszpański) że najlepsza liga na świecie to Bundesliga << Mi to pasi !!! Bayern Munchen !!

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...