Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która liga najlepsza?

Ray1902

Liga  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która liga najlepsza?

• Primera Divison - Hiszpania
      19
    • Premier League - Anglia
      39
    • Liguie 1 - Francja
      1
    • Primeria Liga - Portugalia
      0
    • Serie A - W?ochy
      3
    • Ekstraklasa - Polska
      10
    • Bundesliga - Niemcy
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która według was liga jest najlepsza i najciekawsza?

Mimo, że jestem kibicem Realu Madryt, sądze, że najciekawsza liga jest w Anglii, jest tam kilka poziomów na prawie takim same poziomie, każde spotkanie jest między nimi emocjonujące.

W lidze Hiszpańskiej walczą dwa kluby o pierwsze miejsce, a reszta rozgrywa o trzecie.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Angielska - najbardziej nieprzewidywana, ciekawe zespoły, a co najciekawsze każda drużyna ma szansę na zwycięstwo z najlepszymi klubami tej ligi.

Opublikowano

Najciekawsza? Anglia. Najbardziej wyrównana. Dużo dobrych zespołów. No po prostu najciekawsza ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dla mnie trochę wasze wypowiedzi są głupie

PL wyrównaną ligą ?

Pierwsze dwie lokaty zajmą druzyny z Manchesteru a o dalsze miejsce będą sie bili Arsenal , Totenham , Chelsea i Liverpool

Moim zdaniem najlepsza jest SERIE A :)

hejtujcie mnie ...

Opublikowano

Dla mnie trochę wasze wypowiedzi są głupie

PL wyrównaną ligą ?

Pierwsze dwie lokaty zajmą druzyny z Manchesteru a o dalsze miejsce będą sie bili Arsenal , Totenham , Chelsea i Liverpool

Moim zdaniem najlepsza jest SERIE A :)

hejtujcie mnie ...

Sezon 2010/2011

1. Menchestr United

2. Chelsea

3. Menchester City

Sezon 2009/2010

1. Chelsea

2. Menchestr United

3. Arsenal

Sezon 2008/2009

1. Menchester United

2. Liverpool

3. Chelsea

Oba kluby z Menchesteru tak? ;>

+ Popatrz na punktacje. Są bardziej wyrównane.

"Menchester" ...tak ? .Wielki kibic -.-

Kiedyś wiedziałem, że piszę się przez "a", ale i tak samo mi się pisało przez "e", teraz po prostu już pisze przez "e" nie pamiętając "a" xD

Epean akurat jest "wielkim kibicem" Realu :P. W dodatku to zwykły błąd stylistyczny, ja np dalej nie wiem, czy pisze się Real Madrid czy Madrit.

Madrid ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mimo że jestem fajnem Realu i Primera Division to stawiam na Premier League ;) W Hiszpańskiej 2kluby walczą o mistrzostwo... a w angielskiej?City,Utd,Chelsea,Arsenal,Liverpool,Tottentham :)

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

A dla mnie najlepsza jest polska ekstraklasa. Nie wiem czemu ale wszystkie inne mnie nudzą.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A dla mnie najlepsza jest polska ekstraklasa. Nie wiem czemu ale wszystkie inne mnie nudzą.

noo i masz racje.. :x Polscy piłkarze najlepsi na swiecie

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Anglia. W Hiszpani jest coś na zasadzie: BarcavsRealvsReszta Ligi, gdzie dla nich mistrzostwem jest 3 miejsce. W angli masz conajmniej 4-5 walczących o mistrzostwo zespołów, w dodatku masz większą ilość klasowych zawodników.

Opublikowano

Mimo że jestem fajnem Realu i Primera Division to stawiam na Premier League ;) W Hiszpańskiej 2kluby walczą o mistrzostwo... a w angielskiej?City,Utd,Chelsea,Arsenal,Liverpool,Tottentham :)

Dodatkowo Newcastle. Poza tym, żeby odpowiedzieć na to pytanie trzeba chociaż oglądać mecze. A większość użytkowników, którzy mają w sygnach różne kluby tego nie robią. Czekają tylko na Gran Derbi albo na finał LM.

Odpowiedź jest prosta: Premier League. Tam cały czas są ciekawe mecze, mało symulacji, mało wywierania wpływu na sędziego. Jest po prostu ciekawe.

W Hiszpanii tylko 2 kluby się licza i długo się to nie zmieni.

Liga włoska jest ciekawa jeśli ktoś kibicuje Juve lub Milanowi.

Liga portugalska to tylko Porto lub Benfica.

Liga niemiecka : No i jak ktoś sie uprze to moze oglądac mecze Borussi, Schalke lub Bayernu ( żal ).

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Osoby które zagłosowały na Hiszpańską pewnie nie znają innych klubów niż Real i Barcelona. Oczywiście że Angielska <3 Co rok ktoś inny jest mistrzem, zacięte pojedynki, same dobre drużyny. Po prostu najlepsza! Manu :*

@Up w Portugalii jeszcze Sporting ;]

Opublikowano

Sezon 2010/2011

1. Menchestr United

2. Chelsea

3. Menchester City

Sezon 2009/2010

1. Chelsea

2. Menchestr United

3. Arsenal

Sezon 2008/2009

1. Menchester United

2. Liverpool

3. Chelsea

Oba kluby z Menchesteru tak? ;>

+ Popatrz na punktacje. Są bardziej wyrównane.

"Menchester" ...tak ? .Wielki kibic -.-

Opublikowano

Epean akurat jest "wielkim kibicem" Realu :P. W dodatku to zwykły błąd stylistyczny, ja np dalej nie wiem, czy pisze się Real Madrid czy Madrit.

Opublikowano

Dodatkowo Newcastle. Poza tym, żeby odpowiedzieć na to pytanie trzeba chociaż oglądać mecze. A większość użytkowników, którzy mają w sygnach różne kluby tego nie robią. Czekają tylko na Gran Derbi albo na finał LM.

Odpowiedź jest prosta: Premier League. Tam cały czas są ciekawe mecze, mało symulacji, mało wywierania wpływu na sędziego. Jest po prostu ciekawe.

W Hiszpanii tylko 2 kluby się licza i długo się to nie zmieni.

Liga włoska jest ciekawa jeśli ktoś kibicuje Juve lub Milanowi.

Liga portugalska to tylko Porto lub Benfica.

Liga niemiecka : No i jak ktoś sie uprze to moze oglądac mecze Borussi, Schalke lub Bayernu ( żal ).

Nie chcę tutaj przywoływać każdej wypowiedzi ,ale warto powiedzieć swoje zdanie

W Hiszpanii nie są tylko 2 kluby bijące się o mistrzostwo ,Rozumiem że dominacja Barcy i Realu jest znaczna

No Ale Valencia , Athletico ? czy może nawet ktoś taki Jak Malga czy Bilbao

Rozumiem że w porównaniu z Madrytem czy Barceloną wypadają nikło , no ale nie wolno ich lekcewazyć o czym przekonal sie Real w pierwszej kolejce (: A i barca ledwo co ograła Valencie (:

Co do Ligi włoskiej to jestem jej wielkim fanem i rzeczywiście Juve jest teraz najlepszym zespołem Włoch , Milian nieco osłab sprzedając głównego napastnika i obrońcę , ale to nadal zajebisty klub , tak samo jak Inter <3 . Ten sezon może im nie poszedł...Ale w końcówce sezonu dali popalić Milanowi . Zostają jeszcze takie kluby jak Napoli .. Lazio świetne kluby coprawda blado wypadają przy innych potęgach włoskiej piłki , ale też są znaczącą siłą

Co do Ligi Portugalskiej to się zgodzę , Benifca ,Porto które posprzedawało to co najlepsze miało , i może jeszcze coś tam z Bragą ....

No i liga niemiecka której nie rozumiem i nieogladam ,ale są tam 2 świetne kluby Bayern i Borussia (:

Ale chodź to nie mój wybór , to oficjalnie najlepszą ligą jest liga Angielska , dla jednych słusznie dla innych (mnie ) nie zbyt słusznie :D .Ale o gustach się nie dyskutuje ....Ogółem liczą się jeszcze dla mnie takie poszczególne Europejskie zespoły typu Zenit , Dynamo Zagrzeb , Szachtar i inne (:

Haha świetna lektura :)

Opublikowano

Oczywiście Premier League. Dużo klasowych zawodników, fajna atmosfera, ciekawe drużyny, Arsenal <3 fajni komentatorzy w CANAL+ :D

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Premier league bardzo dużo drużyn ma szanse walczyc o mistrzostwo i nic nie jest wiadome, ale ja wole hiszpańska piłke, piękna technika i football.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...