Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ronaldo: Nie chodzi mi o pieniądze

Comthun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ronaldo: Nie chodzi mi o pieniądze

ronaldo3-0_icon.jpg

Cristiano Ronaldo odniósł się do prasowych informacji na temat jego sytuacji w Realu Madryt. Portugalczyk zapewnia, że nie żąda podwyżki od władz klubu, a przyczyny jego niezadowolenia leżą w innych kwestiach.

Po tym, jak wyraził on swoje niezadowolenie z pobytu w Madrycie, zarzucono mu, że w ten sposób zamierza wymusić na władzach klubu podwyżkę pensji. Piłkarz przekonuje jednak, że nie chodzi mu wcale o kwestie finansowe.

- Wyraziłem to, co czuję, czyli przygnębienie i od razu wywołało to ogromną sensację. Niektórzy oskarżają mnie, że chcę więcej zarabiać w Madrycie, ale czas pokaże, że nie w tym rzecz. W tym momencie chcę zagwarantować kibicom Realu, że moja motywacja, poświęcenie, zaangażowanie i chęć zdobywania jak największej liczby trofeów z obecnym klubem, nie zostały naruszone. Mam zbyt wiele szacunku do własnej osoby i do klubu, dlatego też zawsze daję z siebie wszystko i poniżej poziomu, na który mnie stać, nie schodzę - skomentował Cristiano Ronaldo za pośrednictwem Facebooka.

źródło : ASInfo

dodał : maaarcin

data publikacji: 04-09-2012 21:58

/rip

Opublikowano

Jak nie chce pieniędzy to czego chce? Przyjmijmy, że rzeczywiście nie podoba mu się w Realu i nie chce floty tylko chce czystej zabawy i dobrej atmosfery to gdzie on się podzieje? Barcelonie go nie sprzedadzą, ani innemu klubowi z ligi Hiszpańskiej, a inne klubu pewnie nie mają na tyle pieniędzy żeby go kupić, no może City, ale on nie gra z dziewczynkami :D

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

a inne klubu pewnie nie mają na tyle pieniędzy żeby go kupić, no może City, ale on nie gra z dziewczynkami :D

Przed sezonem przecież grali z Barceloną :)

~~

Może chodzić o wiele czynników. Kasa odpada, więc może być nieuznanie kibiców na SB. Bo co jak co, ale sam przyznać muszę, że Ci kibice w Madrycie wiele oczekują, a mało dają.Oprócz Ultrasów xD

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie ma sensu robić odrębnego tematu, lepiej pisać wszystko w temacie z Realem.

Te plotki o sprzedaży, pokłóceniu z drużyną są wywołane przez media, z niczego chcą zrobić sensacje.

Opublikowano

Dla mnie Cr7 ostatnio ucichł w mediach i chce mieć swoje 5 minut

Wszczął powszechny zamęt w mediach szczególnie tych sportowych (:

I watpie by odszedł z klubu . każdy z piłkarzy dązy by grać w jak najlepszych drużynach

Ronaldo gdzie by odszedł ? z jego pensją Są 3 wyjsćia

Barcelona - wygwizdany zrujnowana reputacja

City - oczywista kasa

Katar - Miliony za nic ...

Opublikowano

Jest smutny, bo nie wygrał nagrody dla najlepszego piłkarza primera. Jest nawet zdjęcie z tej imprezy, jak iniesta i messi sie ciesza, a on ma skwaszona mine. Zamiast pogratulowac sie, to chciałby zawsze być najlepszy, mimo, że nie jest wg mnie nawet w 10 najlepszych piłkarzy

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jest smutny, bo nie wygrał nagrody dla najlepszego piłkarza primera. Jest nawet zdjęcie z tej imprezy, jak iniesta i messi sie ciesza, a on ma skwaszona mine. Zamiast pogratulowac sie, to chciałby zawsze być najlepszy, mimo, że nie jest wg mnie nawet w 10 najlepszych piłkarzy

Akurat został najlepszym graczem Primera Division ;)

A miał się cieszyć? Po za tym pogratulował Inieście.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jak nie chce pieniędzy to czego chce? Przyjmijmy, że rzeczywiście nie podoba mu się w Realu i nie chce floty tylko chce czystej zabawy i dobrej atmosfery to gdzie on się podzieje? Barcelonie go nie sprzedadzą, ani innemu klubowi z ligi Hiszpańskiej, a inne klubu pewnie nie mają na tyle pieniędzy żeby go kupić, no może City, ale on nie gra z dziewczynkami :D

Jakbym dostawał 2zl. miesięcznie to i tak grałbym w noge w takich klubach.

Jebie mnie kasa, byłbym sławny i sam grałbym z róznymi sławami ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jakbym dostawał 2zl. miesięcznie to i tak grałbym w noge w takich klubach.

Jebie mnie kasa, byłbym sławny i sam grałbym z róznymi sławami ;).

A jak byś się utrzymał w życiu? Jedzenie, picie, zakwaterowanie, woda, prąd to wszystko kosztuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...