Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropienie s26 (solar)

Quilmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest jeszcze dość "świeży" więc zarobkiem będzie tu :

1.Robienie eq na +7/8

2.Dropienie KU

3.Dropienie Kamieni duchowych.

Opublikowano

Idź na besty żeby leciały bronie na 30 poziom polecam ci łowienie ryb i sprzedawanie ich oraz rudy i metiny w M2

Lepiej niż na besty opłaca się wybrać do m3... Nie dość, że drop pewny to wystarczy bota zostawić i cieszyć się z dropu... ;)

Opublikowano

a lowienie to oplaca sie selac ryby czy je zabijac?

To zależne od szczęścia.Wiadomo że małża jest bardziej wartościowa niż Karp czy Pstrąg.Ale Krasnopiórki czy "rzadszej" rybki otwierać się nie opłaca bo są one i tak dość wartościowe.
Opublikowano

Lepiej niż na besty opłaca się wybrać do m3... Nie dość, że drop pewny to wystarczy bota zostawić i cieszyć się z dropu... ;)

No wiesz jak by ktoś pomyślał to też jest sposób z botem, ale wyręczyłeś mnie

^^

a lowienie to oplaca sie selac ryby czy je zabijac?

Nie zabijaj ich chyba, że armur bądź inne ryby co dają bonus typu szybkość ataku / prędkość poruszania się itp ...

Tak jak mówię sprzedawaj żywe dlaczego ? Ponieważ, aż na 1 slot ryb z mojego doświadczenia nie poleciał żaden małż, a tak samo później pół palety i też nic więc grałem na onyks gdzie ryba 600 - 800 k kosztowała więc policz ile kasy, a małż wtedy kosztował 10 kk ! Ustaw sobie FishBot polecam M2Fish moim zdaniem najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...